• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw 3Bomber Aliexpress Türkiye'den çekildi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkan

Barista
İsim
Berkan
Herkese iyi forumlar, Herşey birkaç gün önce Aliexpress'ten Puck screen aramamla başladı. 3Bomber'ın screenleri güzel görünüyordu sonra alırım diye düşündüm. Bugün baktığımda ise tüm ürünlerini kaldırmışlar. Bir şekilde "storefront" kısmını açabildim fakat orada da listelenen hiçbir şey yoktu. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?

Shipping adresini değiştirip göz atmayı denedim. Diğer ülkelerde de çok az sayıda ürün çıkıyor. Belki de tamamen aliexpressten satışları durdurmayı düşünüyorlardır.

Geri