• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta Caffeo Barista T Smart vs Miele cm 6160 Milkperfection

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ucede de
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ucede de

Yeni Üye
İsim
ucede de
Daha fazla  
İsim
ucede de
Kahvesever biri olarak evde kullanmak üzere otomatik bir espresso makinesi almayı düşünüyorum. Bunun için en fazla 35.000 TL’lik bir bütçe ayırdım. Aşağıdaki özelliklere sahip bir makine arıyorum:

• Espresso, latte, cappuccino gibi çeşitli içecekler hazırlayabilmesi.
  • Aynı anda iki sütlü içecek hazırlama özelliğine sahip olması.
  • Süt haznesinin kahve doldurma bölümüne engel olmaması, böylece iki bardak kahve alırken bir sorun yaşanmaması.
  • Kullanımı kolay, temizliği pratik bir tasarım.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü olması.
  • Süt köpürtme sistemine sahip olması tercih sebebi.
  • Servis ve teknik destek ağı güçlü olan bir marka olması.
Özellikle daha önce kullandığınız veya önerdiğiniz markalar ve modeller varsa, deneyimlerinizi duymaktan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Bu konularda ben de araştırma halindeyim, Delonghi'ye bakmanızı tavsiye ederim, bu tarz ürünlerin fiyatları çok değişse de anladığım kadarıyla belli bir seviyeye kadar kalite değil dış görünüş ve kullanım kolaylığı değişiyor.

Bu konularda ben de araştırma halindeyim, Delonghi'ye bakmanızı tavsiye ederim, bu tarz ürünlerin fiyatları çok değişse de anladığım kadarıyla belli bir seviyeye kadar kalite değil dış görünüş ve kullanım kolaylığı değişiyor Aynı anda iki sütlü içecek hazırlama özelliğine sahip olması.
Aslında benim için önemli olan şey
Delonghi ürünleri arasında aynı anda iki sütlü içecek hazırlayan bir ürün yoktu diye hatırlıyorum.

Aslında benim için önemli olan şey
Delonghi ürünleri arasında aynı anda iki sütlü içecek hazırlayan bir ürün yoktu diye hatırlıyorum.
Henüz kullanma fırsatım olmadı ama iki uçtan içecek akıyor, double espresso alabilirsiniz sanırım, daha sonra sütleri dökmek kalıyor.

Geri