• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mavo Phantox Pro'yu nereden alabilirim yardım edin kahvesizlikten ölücem

VamHunD

Yeni Üye
İsim
VamHunD
Daha fazla  
İsim
VamHunD
Mavo Phantox Pro'yu nereden alabilirim yardım edin kahvesizlikten ölücem ve direkt kaliteli bir şey almak istiyorum ama fiyat perfomans olarak bu en iyisi gibi bir de canım yurdumda bu fiyatın 3 4 katı olup kalitesi daha kötü olanlar var hep. Yardım

Mavo Phantox Pro'yu nereden alabilirim yardım edin kahvesizlikten ölücem ve direkt kaliteli bir şey almak istiyorum ama fiyat perfomans olarak bu en iyisi gibi bir de canım yurdumda bu fiyatın 3 4 katı olup kalitesi daha kötü olanlar var hep. Yardım

Sadece yurt dışına gidip gelen biri üzerinden getirtebilirsiniz ya da ikinci elde satılırsa. Glocalzone uygulaması var(dı) yurt dışına gidip gelen yolcular üzerinden ürün getirtmek isteyenler kullanıyorduk ama sanırım artık işlevsiz...

Ek olarak Amerikapostam, Amerikadaniste vs gibi aracı firmalar üzerinden alabilirsiniz ama astarı yüzünden pahalıya gelir. ABD'de şu anda 159 Dolar Phantox Pro, Türkiye'ye bu tip bir firmayla getirtirseniz toplam maliyeti 300-350 Dolar aralığında olur. Ki o kadar para verene kadar gidip yurt içinden garantili Comandante C40 MK4 almanız daha mantıklı olur bence.

Hatta Comandante yetkili satıcısı peşin fiyatına 6 taksitle satıyordu en son taksitler halen geçerliyse Ekim sonu gönderileceği söylenen siyah versiyonu 13.500 TL sitesinde

Bu arada neden sadece Mavo Phantox? Onun dışında F/P olarak TR içinden alınabilecek MHW-3Bomber R3'ü de düşünebilirsiniz. (10K altında bütçe için yurt içinde satışı olan, hem espresso hem filtre için kullanılabilecek en mantıklı değirmen o). Escobarista'da şu anda peşin fiyatına 3 taksit varmış.

Ayrıca arasıra ikinci ele düşen Kingrinder K6 da F/P olarak çok iyi bir değirmen.

Son düzenleme:
Geri