• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Lelit Fred PL043MM Öğütücü

Ürünün Fiyatı
6000 TL

kedilikahve

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Merhabalar,

K-ultra aldığımdan dolayı Lelit Grace ile güzel espressolar yapmak için kullandığım Lelit Fred’i satıyorum.

Ürünü 30 Aralık 2020’de gelbura.com’dan aldım ve ilk kullanıcısıyım. Yaz ayları hariç her gün veya iki günde bir 16-18 gram kahve öğütüldü. Pully grind ile düzenli temizlikleri yapıldı. Fonksiyonel olarak hiçbir sıkıntısı yok.

Öğütücü haznesinin hemen önünde uzun süreli ekmek kızarttığım için kullanıma hiçbir etkisi olmayacak şekilde ufak bir göçük meydana geldi. Fotolardan görebilirsiniz. Ben de uzun süredir bu şekilde kullanıyorum.

Espresso performansından son derece memnundum. Kademesiz olduğu için kullandığınız çekirdeğe göre çok küçük oynamalar bile yapabiliyorsunuz. Diğer demleme yöntemleri için hiç denemedim.

Yakından doğrudan portafiltreye öğüttüğüm için statik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.. Son derece homojen bir öğütüm sunuyor. Ayrıca K-ultra ile espresso inceliğinde öğüttükten sonra fark ettim ki neredeyse hiç topaklanma yapmıyormuş.

Ürünün kutusu, kullanım kılavuzu ve faturası mevcuttur.

Ankara içinde elden teslim edebilir veya alıcı ödemeli kargolayabilirim. Kutusu ve straforu baya sağlam olduğu için kargoda sıkıntı olmayacaktır.

Talep ettiğim ücret 6000 TL.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    111.4 KB · Görüntüleme: 186
  • 2.jpg
    2.jpg
    107.8 KB · Görüntüleme: 181
  • 3.jpg
    3.jpg
    106.1 KB · Görüntüleme: 178
  • 4.jpg
    4.jpg
    99.5 KB · Görüntüleme: 174
  • 5.jpg
    5.jpg
    102.2 KB · Görüntüleme: 175
  • 6.jpg
    6.jpg
    140.1 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Espressoda elektrikliyi bırakıp el değirmenine geçiş nasıl oldu hocam?

Genelde tersi olur
Artık sadece espresso yapmıyorum. Aeropress ve V60 da yapıyorum. Dolayısıyla, hissiyatını da sevdiğim için tümünü yapabilecek bir el değirmenine geçtim. Tabii ki elektrikli daha zahmetsiz ve hatta bir tık daha dolu bir fincan veriyor gibi ama K-Ultra ile 2 defa espresso yaptım henüz. Biraz daha deneme yapmam gerekecek :) Sadece espressodan devam etseydim Fred'i değiştirmezdim kesinlikle.

Hocam araştırmadan yazıyorum, bunun için ilk başta kusura bakmayın. İlk sorum bu öğütücü bıçakları konikmi oluyor yoksa çelikmi ?

Bir diğer sorum, bu fiyatlarda zaman yada gram ayarlı Churchill yada vosco gibi daha uygun markalarda var. Derdim kalite kıyaslaması değil, bunu aldığımda aradaki öğütme farkını hissebilir miyim

Ve son olarakta. 4 yıllık bir öğütücü, yukarıda yazdığınız küçük çukur sıkıntısını benim için hiç problem değil. Fiyat konusunda indirim söz konusu olabilirmi ?

Bende Ankara'da yaşıyorum, ve elden teslim almak istiyorum ürünü

Teşekkürler

Merhabalar. Öğütücü özelliklerini en aşağıda bulabilirsiniz. Üründe konik dişli mevcut.

Söylediğiniz markaları hiç duymadığım için yorum yapmam yanlış olabilir.

Ürün dört yıllık evet ama hem yılbaşından itibaren kutusunda duruyor hem de evde tek kişi günde bir double espresso içtiğim için ve ayrıca yazları kullanmadığım için pek de kullanılmış sayılmaz.

Fiyatın uygun olduğunu düşündüğüm için maalesef bir indirim yapmıyorum. Ayrıca ürünün 4 yıllık olması için 1 seneye yakın bir süre var :)

Ankara'da Bahçelievler'deyim, almak isterseniz gelip görüp alabilirsiniz.

Lelit Fred PL043MMI Kahve Öğütücü, Konik Dişli​

• Mikro metrik kademesiz taşlama ayarı.
  • Kahve oluğu, filtre tutucusu desteği ve paslanmaz çelikte taşlama anahtarı.
  • Paslanmaz çelik cihaz gövdesi
  • Ø38 mm konik dişli

Teknik Veri

• Çekirdek hazne kapasitesi: 250 gr
  • Boyutlar LxDxH: 12x18x30,5 cm
  • Güç: 150 W
  • Voltaj: 230V 50 hz - 120V 60Hz
  • Ağırlık: 2,8 kg

Özellikler

• Marka: Lelit
  • Dişli Tipi: Konik
  • Dişli Çapı: 38mm