• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Klasik espresso önerileri

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Herkese merhaba,
Klasik ama klasik diyince de Starbucks espresso gibi yanık ve acı türkülerden bir esinti şeklinde olmayan düşük asdite, yoğun krema, uzun bir damakta kalıcılık sunan, tatlılık ön planda olan çekirdekleri paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm. Özellikle Robusta içeren yeni öneriler güzel olur sanki. Ben %100 arabica olarak iki tane öneriyim.

genel olarak hoşuma gidiyordu. son siparişimde kahvenin kötü perforamansını kendilerine iletmeme rağmen çok dikkate almadılar artık kendilerinden sipariş vermiyorum.

genel olarak hoşuma gidiyordu. son siparişimde kahvenin kötü perforamansını kendilerine iletmeme rağmen çok dikkate almadılar artık kendilerinden sipariş vermiyorum.
Bende Robusta içerikli olduğunu gördüğüm için denemeyi düşünüyordum. Olumsuz düşüncenize sebep olan husus nedir acaba?

Selamlar, bende sizin gibi arayıştaydım. Spada motion hoşuma gitti, montag luna'yı sipariş verdim bir de onu deneyeceğim. Araştırmalarımda null coffee two kahvesinide önerenleri gördüm sırada listemde o var.

Selamlar, bende sizin gibi arayıştaydım. Spada motion hoşuma gitti, montag luna'yı sipariş verdim bir de onu deneyeceğim. Araştırmalarımda null coffee two kahvesinide önerenleri gördüm sırada listemde o var.
Null two eskiden çok miktarda kullandım. Sanırım 1-1,5 yıl oluyor harmanı değiştirdi. Firmada kabul etti bu durumu. Öncesinde müthiş bir blenddi.

Coffeemamma önereyim
Honduras single origin
Comandante blend denedim. Comandante bir tık daha hoşuma gitti öneririm. Bir de Nicaragua almıştım henüz deneme fırsatım olmadı. Bunların hepsi espresso kavrum. Filtre kavrum olarakta satıyorlar siparişte dikkat etmek lazım.

Coffeemamma önereyim
Honduras single origin
Comandante blend denedim. Comandante bir tık daha hoşuma gitti öneririm. Bir de Nicaragua almıştım henüz deneme fırsatım olmadı. Bunların hepsi espresso kavrum. Filtre kavrum olarakta satıyorlar siparişte dikkat etmek lazım.
Ok. Bende denemek istiyordum. Aklımda olsun.

son aldığım çekirdekle yaptığım kahveler öncekilerden çok farklıydı. sanki tüm robustalar heterojen bir şekilde benim paketime denk gelmiş gibiydi.
peki daha önceki deneyimlerinize göre bu çekirdek çok aşırı acı, rahatsız edici bir durum içeriyor mu? yoksa kremalı gövdeli ama acı olamayan yoğun bir tat mı var?

peki daha önceki deneyimlerinize göre bu çekirdek çok aşırı acı, rahatsız edici bir durum içeriyor mu? yoksa kremalı gövdeli ama acı olamayan yoğun bir tat mı var?

ben daha çok sütlü kahveler yaptığım için bu acılık olayı bende olmuyor. son sipariş harici rahatsız edici bir durum yaşamadım. evet gövdeli kremalı diyebileceğimiz bir kahve.

Geri