appa
Barista
Daha fazla
- Değirmen
- Comandante
- Ekipmanlar
- Hario v60,Aeropress,Soy Cezve,Bialetti Dripper
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gaziemir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Buca
Selamlar herkese. Milestones seçildiği gibi üç kahve sipariş ettim . Wush wush/el diviso/wilder
Paketler çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kargo özenli bir şekilde paketlenmiş, miktarı az olan kahveler de aynı pakette geliyor. Yapabileceğim tek eleştiri bu konu hakkında olabilir. Milestones’un seçkisi çok hoşuma gitti. Elimde kahve olmasa daha fazla kahvelerini denemek isterdim, kavrumlar beklentimin çok çok üstünde. Bir tarif ben bırakmak isterim.
Demleme Reçetesi:
Kavurucu: Milestones
Çekirdek: El Diviso
Demleme Yöntem ve Detayları: Origami Air / Cafec Traditional
Öğütüm Detayları: 21 klik cmd
Su Detayları: 80 ppm ro
Toplam Süre: 2.25
Kahve Miktarı: 15 gram
Oran: 15/250
Demleme Basamakları: 50/100/100
Tertemiz, asiditesi ve gövdesiyle bayıldığım bir kahve oldu. Burunda ve damakta sorunsuz. Sinüzit belası tamamen geçtiğinde paketin devamını ve diğer kahveleri deneyeceğim.
Paketler çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kargo özenli bir şekilde paketlenmiş, miktarı az olan kahveler de aynı pakette geliyor. Yapabileceğim tek eleştiri bu konu hakkında olabilir. Milestones’un seçkisi çok hoşuma gitti. Elimde kahve olmasa daha fazla kahvelerini denemek isterdim, kavrumlar beklentimin çok çok üstünde. Bir tarif ben bırakmak isterim.
Demleme Reçetesi:
Kavurucu: Milestones
Çekirdek: El Diviso
Demleme Yöntem ve Detayları: Origami Air / Cafec Traditional
Öğütüm Detayları: 21 klik cmd
Su Detayları: 80 ppm ro
Toplam Süre: 2.25
Kahve Miktarı: 15 gram
Oran: 15/250
Demleme Basamakları: 50/100/100
Tertemiz, asiditesi ve gövdesiyle bayıldığım bir kahve oldu. Burunda ve damakta sorunsuz. Sinüzit belası tamamen geçtiğinde paketin devamını ve diğer kahveleri deneyeceğim.