• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve değirmeni önerisi yurt için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HamzaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HamzaK

Yeni Üye
İsim
Hamza
Daha fazla  
İsim
Hamza
Şu an yurtta kalıyorum o yüzden kahve öğütmek için bir öğütücü istiyorum. Malum ekonomik şartlar belli ama üzmeyecek bir alet bakıyorum. Bir espresso makinesi var ama french press ile de kahve yapıyorum. Hangi ürünü önerirsiniz? Bütçem en fazla 3000.

yurtta böyle şeyler zor biraz ancak kiwinin taşınabilir şarjlı bir öğütücüsü var çok kötü değil ona bakmanızı tavsiye ederim.

Evet yurtta çok rahat olmaz ama yine de öğütülmüş almaktan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Evet yurtta çok rahat olmaz ama yine de öğütülmüş almaktan daha iyi olur diye düşünüyorum.
kesinlikle doğru ancak 5k altı gördüğüm tek ögütücü o, ilk 200+bardağımı onla demlemişimdir herşeyi hesaba katınca şikayet edemem ancak kısa bir süre önce yeni bir öğütücü almaya karar verdim ancak sizin durumunuzda tavsiye edebilirim.

Şu an yurtta kalıyorum o yüzden kahve öğütmek için bir öğütücü istiyorum. Malum ekonomik şartlar belli ama üzmeyecek bir alet bakıyorum. Bir espresso makinesi var ama french press ile de kahve yapıyorum. Hangi ürünü önerirsiniz? Bütçem en fazla 3000.
1zpresso Q Air olabilir. Kasası plastik ama iç aksamı normal Q2 ile birebir. En son 3-3.3k civarlarında vardı diye hatırlıyorum. Kompakt bir değirmen ayrıca yerden de kazanırsınız yurt koşullarında. Espresso öğütmez ama french press ve filtre için 10 numara çalışır. Önceki kasa Q2 Heptagonal'i ben elimde ZP6 olmasına rağmen 3 yıl kadardır sorunsuz ve hala düzenli olarak severek kullanıyorum.

French press,pour over için 1zpresso q air en iyi performans alacağınız değirmen olur.Ancak profosyonel bir espresso makinesinde iyi bir espresso için yeterli olmayacaktır ama makineniz delonghi karaca benzeri basınçlı(tek delikli) portrailtreye sahipse q air yine yeterli olacaktır o fiyatlarda en iyi performans alabilceğiniz değirmendir.

hocam peki 5000₺ altı bir değirmen önerecek olsanız hangisini tercih ederdiniz veya biraz daha üstüne koyup blade r3 ü mü almayı tercih ederdiniz

yurtta böyle şeyler zor biraz ancak kiwinin taşınabilir şarjlı bir öğütücüsü var çok kötü değil ona bakmanızı tavsiye ederim.
Bu ürünün işe yarayabileceğini neye dayanarak söylüyorsunuz? Beş para etmez bir çöp ürün.

3000 TL altında Aliexpress'te Kingrinder P2 en son Türkiye'ye gönderiliyordu. Ya da TR garantili olarak 1zpresso Q-Air var.

hocam peki 5000₺ altı bir değirmen önerecek olsanız hangisini tercih ederdiniz veya biraz daha üstüne koyup blade r3 ü mü almayı tercih ederdiniz
M1 öneririm. R3'e gitmek neredeyse %50 fiyat artışı demek, paranız var ise tabii ki R3. Dış ayar mekanizması, haznesinde değiştirilebilir elek seçeneklerinin bulunması, bıçak yapısının daha gelişmiş oluşu R3'ü öne taşıyor.

Geri