• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve dağıtıcı seti tavsiye edebilirmisiniz

İsim
Atilla
Daha fazla  
İsim
Atilla
Evet arkadaşlar yeniyim ninja premier espresso sipariş ettim kahve dağıtıcı ve dipsiz sepet oluyor sanirim tavsiye edermisiniz

Üzerinde gelen sepetler basınçlı değil ki hunusi var zaten dağıtımı homojen denemiştim pek fark olmadı ama denersiniz gerekli ise wtd alırsınız üzerinde gelen tamper gayet yeterli, garantisi bitinceye kadar üzerinde gelen kaşık ve sepetleri kullanın sonra modifiye edilebilir örnekte olduğu gibi.

Ekli dosyalar

• ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-likus41q79fe1.jpeg
    ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-likus41q79fe1.jpeg
    112.3 KB · Görüntüleme: 42
  • ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-70qatest79fe1.jpeg
    ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-70qatest79fe1.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 42
  • ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-k9wkgrae89fe1.jpeg
    ninja-luxe-cafe-bottomless-portafilter-upgrade-v0-k9wkgrae89fe1.jpeg
    54.8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Üzerinde gelen sepetler basınçlı değil ki hunusi var zaten dağıtımı homojen denemiştim pek fark olmadı ama denersiniz gerekli ise dağıtıcı alırsınız üzerinde gelen tamper gayet yeterli, garantisi bitinceye kadar üzerinde gelen kaşık ve sepetleri kullanın sonra modifiye edilebilir örnekte olduğu gibi.
Tamamdır hocam teşekkür ederim birde bu kahve oguturken kahve.cekirdegine fis fis birşey sıkılıyor onun konusu ne yapmalimiyiz ninjada

Neuzo nun çift yaylı tamperini tavsiye ederim her zaman aynı süre sonucu alısınız az bastın çok bastın yamuk bastın yok. wdt de 3d yazıcısı olan tanıdıgın varsa bastır. kahveyi daha iyi hale getirmek için yine neuzo v4 puck screen de öneririm.

Tamamdır hocam teşekkür ederim birde bu kahve oguturken kahve.cekirdegine fis fis birşey sıkılıyor onun konusu ne yapmalimiyiz ninjada
Statikten dolayı topaklanmayı engellemek için yapılıyor da değirmene 2 yıla kalmaz elveda diyebilirsiniz yapmayın.
Puck screen kesinlikle bende tavsiye ederim yoksa sürekli silmek gerekir bir süre sonra kalıntı çok olur.
Tamperi kullandıkça anlarsınız sürekli tutarsız görürseniz değiştirirsiniz ama sanmıyorum bence ideal gelen.

Son düzenleme:
Ninja için 58 mm mi almak gerekiyor puck screeni birde nerden alabilirim acaba
Temudan alabilirsiniz 53.5 veya 54
53 alan @AbdullahK biraz küçük geldi demiş.
Ninja hakkında merak ettikleriniz için bu konuyu okuyabilirsiniz.
Makinayı bugün sipariş vermediniz umarım 20k fiyata satılmıştı 2 gün önce.

Son düzenleme:
Temudan alabilirsiniz 53.5 veya 54
53 alan @AbdullahK biraz küçük geldi demiş.
Ninja hakkında merak ettikleriniz için bu konuyu okuyabilirsiniz.
Makinayı bugün sipariş vermediniz umarım 20k fiyata satılmıştı 2 gün önce.
Ben Trendyoldan aldım 21e falan denk geldi Vodafonlu olmadığım için Hepsiburada daki fiyattan faydalanamadim. Bir inceleme yapayım paylaştığıniz konuyu teşekkür ederim

Vodafonelu olmanıza gerek yok, uygulamaya Vodafone değilim kısımdan girebilirsiniz ileri de farklı kampanya için aklınız da olsun.
Tamamdır hocam paylaştığıniz konuyuda inceledim de ürün hakkında bir o kadarda olumsuz görüş olduğunu gördüm sebebini yazmamışlar umarım o kadar kötü değildir hevesim kırıldı biraz

Tamamdır hocam paylaştığıniz konuyuda inceledim de ürün hakkında bir o kadarda olumsuz görüş olduğunu gördüm sebebini yazmamışlar umarım o kadar kötü değildir hevesim kırıldı biraz
Her makinaya olumlu olumsuz bakanlar olacaktır sizin ilk defa manuel deneyiminiz olacaksa doğru cihaz(f/p)
Daha önceden manuel tecrübeniz varsa ve aradığınız kusursuz espresso ise yanlış cihaz.

Her makinaya olumlu- olumsuz bakanlar olacaktır sizin ilk defa manuel deneyiminiz olacaksa doğru cihaz(f/p)
Daha önceden manuel tecrübeniz varsa ve aradığınız kusursuz espresso ise yanlış cihaz.
Benim ilk cihazım olacak ama bi yandan da iyi espresso da içmek istiyorum açıkçası. Ama kusursuz espresso içinde maliyeti baya bir arttırmak gerekiyor sanırım alınacak cihazlar için

Benim ilk cihazım olacak ama bi yandan da iyi espresso da içmek istiyorum açıkçası. Ama kusursuz espresso içinde maliyeti baya bir arttırmak gerekiyor sanırım alınacak cihazlar için
Maliyeti %50 artış olur ortalama bir değirmen ve cihaz için eğer bütçe buna uygun ise tabi ki alın, öte yandan ilk kez kullanan için yarı manuel daha uygun zamanla öğrenip cihaz değişikliği yapılabilir kahve konusu derya deniz sonu yok aşama aşama giderseniz sizi şuan tatmin eden içeriğin bir üstüne geçtiğiniz de aslında öncekinin ne kadar kötü olduğunu görürsünüz.

Maliyeti %50 artış olur ortalama bir değirmen ve cihaz için eğer bütçe buna uygun ise tabi ki alın, öte yandan ilk kez kullanan için yarı manuel daha uygun zamanla öğrenip cihaz değişikliği yapılabilir kahve konusu derya deniz sonu yok aşama aşama giderseniz sizi şuan tatmin eden içeriğin bir üstüne geçtiğiniz de aslında öncekinin ne kadar kötü olduğunu görürsünüz.
Yuzde 50 için uygun ama sözü geçen firmaların espresso ve kahve öğütücü değirmen makinalarıni beraber almayi düşünsek 100-150 bin tl civarı bir meblağ yaptığını görüyorum ve geri çekiliyorum aynen aşama aşama gitmek en doğrusu sanırım

Yuzde 50 için uygun ama sözü geçen firmaların espresso ve kahve öğütücü değirmen makinalarıni beraber almayi düşünsek 100-150 bin tl civarı bir meblağ yaptığını görüyorum ve geri çekiliyorum aynen aşama aşama gitmek en doğrusu sanırım
O kadar yukarıya şimdilik çıkmaya gerek yok örnek
Eureka değirmen ve gaggia classic ikilisi yapabilirsiniz.

Gaggia Classic Şuan Karaca da 17.000 Tl
Euraka Mignon Zero 22.100 - Başlangıçta o seviyelere çıkmaya gerek yok. Gaggia'ya ilerde daha fazlasını istediginde gaggiuino
upgrade i yaparsın 400 dolar'a cihaz ateş eder.

Geri