• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık IMS Big Bang 58 mm Sepet

Ürünün Fiyatı
1

orhanozel

Barista
İsim
Orhan
Daha fazla  
İsim
Orhan
Espresso Makinesi
Profitec Pro 400
Değirmen
Kinu M47 Classic
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Manisa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yunusemre
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Yunusemre
Bu sepetin maalesef yurtiçinde satışı yok. Elinde olup satmak isteyen var ise talip olabilirim. İsteyen olur ise Pesado HE sepet+bir miktar para ( 1000 TL ) ile takası yapabiliriz.

Yani İms Big Bang + 1000 TL = Pesado HE :)

Son düzenleme:
Yanlışım varsa düzeltin ama neden elimdeki sepetin üzerine 1k verip başka sepet alayım. Ticaretinize gölge düşürmek istemem ama fiyat şahsen elimde Big Bang sepet olsa benim için cazip değil. Neden çünkü yakın zamanda 2k’ya satılan Big Bang sepetler oldu sizin pesado için biçtiğiniz fiyat nedir gerçekten anlayamadım🤔

Tabiki görüşünüze saygı duyuyorum. Lakin Pesado 2800 TL civarında. Big bang ise 1100-1200 TL civarında. Tabi bu fiyatlar yurt dışında aynı siteden alınmış fiyatlar. Türkiye'ye gelse dahi bu fiyatlarda olacağını düşünüyorum. Ülkemizde ikinci el big bang sepetin 2000 TL civarına satılması maalesef sıfırına ulaşılabilirliği olmadığı ve kıyas yapılamadığı için. Ticaret ticarettir :) ben mantık ile hareket etmek istiyorum sadece

Yanlışım varsa düzeltin ama neden elimdeki sepetin üzerine 1k verip başka sepet alayım. Ticaretinize gölge düşürmek istemem ama fiyat şahsen elimde Big Bang sepet olsa benim için cazip değil. Neden çünkü yakın zamanda 2k’ya satılan Big Bang sepetler oldu sizin pesado için biçtiğiniz fiyat nedir gerçekten anlayamadım🤔
Bu arada pesadoya biçtiğim fiyat 2-3 kere kullandığım için 2500 TL

IMS 2000TL ya satilabildigi icin Pesado'nun sifirini almak daha mantikli su anda benim icin tesekkurler.

1100TL ya nereden nasil Big Bang temin edebileceksiniz bilemedim ama yurt disindaki en ucuz fiaytina bakip degerlendirmek yanlis.

En ucu
IMS 2000TL ya satilabildigi icin Pesado'nun sifirini almak daha mantikli su anda benim icin tesekkurler.

1100TL ya nereden nasil Big Bang temin edebileceksiniz bilemedim ama yurt disindaki en ucuz fiaytina bakip degerlendirmek yanlis.
En ucuz fiyata bakmıyorum hocam. Zaten standart bir fiyat aralığı var. Ben zaten karşılaştırma yaparken de adil olması için Pesado sepetinde yurt dışı fiyatını baz alıyorum, ki onunda en pahalısına bakmıyorum, çünkü onunda fiyatı ortalama 75 dolar ya da 70 Euro seviyelerinde.

Tesekkurler, baktim direk alabilecegim yerde 54 Euro sifir fiyati lakin yazismayi goren bi arkadasta varmis zaten saolsun aldim kendisinden uyguna

Arkadaş'daki L çıkmıştı, bende sıfır alayım madem dedim indirimde varmış denk geldi iyi oldu 2200TL ya sıfırını almis oldum :)

Forumda baska bi arkadas da hem Pesado hem BigBang koymuş ilana, 2000 ve 1750 guncel fiyatlari arkadaşın, BigBang halen dusunuyorsan bakabilirsin hocam.

IMG_7950.jpeg

Geri