• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık idose Adora v2 PID Dual Boiler Espresso Makinesi (58mm)

Ürünün Fiyatı
17.500₺

Mr.Unbaptized

Yeni Üye
İsim
Mr.Unbaptized
Daha fazla  
İsim
Mr.Unbaptized
Merhabalar,

Makineyi 16 Aralık 2023 tarihinde Gelbura'dan aldım. Titiz bir şekilde kullandım ve belirli aralıklarla Puly Caff temizlik tozu ile temizliğini yaptım. Sorunu, arızası vs yoktur. Garantisi devam etmektedir. Tüm kutu içeriğiyle birlikte eksiksiz olarak teslim edilecektir.
Üst seviye bir makineye geçmek istediğim için satmaktayım.
Çift kazanlı (dual boiler) sistemi sayesinde buhar için ayrıca bekleme gerektirmemekte, profesyonel seviyede espresso ve sütlü içecekler hazırlanmasını kolaylaştırmakta. PID kontrolü ile ideal sıcaklıkta demleme yapabilmeye olanak sağlamakta. OPV (Over Pressure Valve) ile demleme basıncını kolayca değiştirilebiliyor. Firma makineyi 9 bar basınca ayarlayarak gönderdiğini belirttiği için ben hiç bir oynama yapmadım geldiği gibi kullandım. 3 yollu selenoid valfe sahip yani demleme sonrası tüm kahve çekirdekleri kuru ve temiz bir şekilde portafilterden atılabiliyor.

Diğer özellikleri ve kutu içeriğini aşağıda paylaşıyorum;

Özellikler

• 220-240V 50Hz 1850W
  • Boyutlar: 22x31x37 cm ( genişlik, derinlik, yükseklik)
  • MultiFuntion Kahve, buhar ve sıcak su
  • Paslanmaz çelik gövde;
  • 15 bar basınçlı İtalyan pompa;
  • 3 yollu OLAB italyan selenoid valf
  • 1,7L çıkarılabilir su deposu;
  • Çift kazan: Kahve sıcaklığını daha kararlı hale getirmek için 550ml paslanmaz çelik kazan; Buhar yapmak için termo blok kazan ;
  • PİD sıcaklık teknolojisi Kazan sıcaklığını 85-102℃ arasında ayarlanabilir
  • 58 mm çaplı paslanmaz çelik profesyonel porta filtre;
  • Makine ısıtıldığında gösterge ışığı ile
  • Kusursuz demleme sağlamak için ön demleme sistemi;
  • Cappuccino veya latte için 360 dönebilen panarello;
  • Çıkarılabilir damlama tepsisi ve üst bardak ısıtma plakası.
Aksesuar İçeriği

• 1 adet 58mm Metal Tamper
  • 1 adet dozlama kaşığı
  • 1 adet. temizleme fırçası
  • 1 adet single basket
  • 1 adet 58mm paslanmaz çelik portafiltre ve 58mm double sepet
  • 1 adet temizlikler için slikon kör tıpa aparatı

Ürünün görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_0197.jpg
    IMG_0197.jpg
    69.2 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    53.7 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_0200.jpg
    IMG_0200.jpg
    50.2 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_0201.jpg
    IMG_0201.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0203.jpg
    IMG_0203.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_0207.jpg
    IMG_0207.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Maalesef espresso makinesini bir süre önce satıştan çektim, hâlâ kullanmaktayım. İlanı güncellemeyi ihmal etmişim, özür dilerim. İyi günler dilerim.

Geri