• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

HERO S01 Nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan menes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar. Arka arkaya mesaj yazmış olacağım kusura bakmayın. Demlemeye yeni başlayan birisi olarak referans alabileceğim tek şey ekrandaki görüntüler olduğu için özellikle öğütüm konusunda zorlanıyorum açıkçası. O yüzden sorarak öğrenmenin şimdilik yardımcı olabileceğini düşünüyorum. S01'le V60 demleyen arkadaşlar hangi klik aralığında öğütüyorlar acaba kahvelerini? Ben 25-35 arasında deniyorum ancak açıkçası damak tadım tam da gelişmemiş olduğu ve acemi olduğum için aldığım tatları doğru yorumlayamıyorum. Bu klik aralığı doğru mudur sizce?

Ben 25-35 arasında deniyorum
Her bir tam tur 12klik.
ben yeni bir kahve demeyeceğim zaman 3 tam turla başlıyorum
demleme sonucuna göre ince veya kalına gidiyorum.
S01 klik aralığı fazla o yüzden 1tık kalınlaştırmak istediğim zaman 2klik çeviriyorum.
Örneğin ;

Null Worka için 38 klik benim çok keyif aldığım bir fincan oldu.
Celsiu Hambella için 30 klik daha verimli oldu.

Her bir tam tur 12klik.
ben yeni bir kahve demeyeceğim zaman 3 tam turla başlıyorum
demleme sonucuna göre ince veya kalına gidiyorum.
S01 klik aralığı fazla o yüzden 1tık kalınlaştırmak istediğim zaman 2klik çeviriyorum.
Örneğin ;

Null Worka için 38 klik benim çok keyif aldığım bir fincan oldu.
Celsiu Hambella için 30 klik daha verimli oldu.
Teşekkür ediyorum hocam. Hambella'yı 30 klikte denememiştim deneyeyim bugün. :)

Geri