• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario V60 Buono Drip Kettle 1.2lt ocak üstü kullanılır mı ve temizliği hakkında

mentallyyours

Yeni Üye
İsim
Alpay
Daha fazla  
İsim
Alpay
merhaba dostlar. başlıkta gördüğünüz gibi hario kettle gazlı ocakta kullanım için uygun mudur yoksa öneriniz başka bir kettle ile sıcak su kaynatıp akışı hario ile yapmak mıdır? Ayrıca kettle'ı yeni aldım ve kullanmaya fırsatım olmadı. Su lekesi bırakmaması ,uzun ömürlü olması için temizliğini nasıl yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Başka bir markanın ocak üstü modelini söylediğiniz şekilde hem ocak üstünde kaynatmayı deneyerek hem de başka bir kettle ile suyu kaynatıp drip kettle`a dökerek kullanmayı denedim. İkea'nın uzun problu yemek termometresi ile ölçüm yaptığımda 93°yi döküşe başlayana kadar stabil tutmak neredeyse imkansız. Biraz gecikince hızlıca sıcaklık düşmeye başlıyor. Olmadı yani ya da ben beceremedim en azından🫤🫤

Geri