• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Anket Ağustos 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Sitelerine Lütfen Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.4%
  • Aroasting Lab

Oy: 8 1.6%
  • At Origin

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 7 1.4%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Strong Coffee Beans

• Celsius Roastery

Oy: 4 0.8%
  • Clean Cup

Oy: 16 3.3%
  • Coffee Department

Oy: 150 30.5%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 11 2.2%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 38 7.7%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 5 1.0%
  • Kernel Coffee

Oy: 17 3.5%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 0.6%
  • Kronotrop

Oy: 14 2.9%
  • Lot Coffee Roastery

• Maple Coffee Shop

• Molecule Coffee

• Nok Coffee

Oy: 10 2.0%
  • Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 14 2.9%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Sezy Coffee

Oy: 21 4.3%
  • Story Coffee Roasters

• Troika

• Firma1

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 107 21.8%
  • Zümrüt Karaca

• Kullanılan toplam oy
    491
  • Anket kapatılmış .
Tabii ki biçilen fiyata bir şey denilemez, serbest piyasa. İsterse 100TL'lik çekirdeği 1000TL'ye satar. Ama serbest piyasanın bir de şöyle güzel bir yanı vardır, birçok rakip arasından seçebilme özgürlüğü. La Loma içmek istiyorsam, bu kahveyi başka iyi bir kavurucu olan Niji'den alırım. Niji'deki aynı çekirdek 200gr 410TL, CD'de 250gr 890TL; gram başına fiyat farkı %73,65. Şimdi burada iki seçenek var; ya bu Niji'nin zamlar öncesinde aldığı bir çekirdek ve kâr oranını sabit tutarak tüketici dostu bir tutum sergiliyor ya da Niji'de 1KG/2050TL iken maliyetini kurtarıp kâr bırakan bir çekirdeği CD 1KG/3204TL'ye satıp "Agam durumlar kötü" kartını oynayarak müşteriyi şeediyor. Eğer birincisi ise ben ekonomist değilim*:)*, vergi artışları ve zamlar %73,65'lik bir fark yaratır mı, daha mı az yaratır yoksa daha mı çok yaratır bilemem. İkincisi ise zaten serbest piyasa, bir şey demeye hakkımız yok. Bana sadece eğer La Loma içmek isteyen varsa Niji'de 17 adet 200 gramlık paket kalmış, fazla para ödemek istemeyen buyursun demek düşer. CD'nin kavrumunu merak eden de yine oraya yönelebilir.

Coffee departman bizim göz bebeklerimizden sadece kahvenin fiyatlarının geldiği noktada git gide kahve tadabilme ve alabilme noktasında gitgide makas açılıyor kahve satıcılarına değil sözüm kahveyi ulaşmamız malesef giderek zor hale gelmesi bir anlık sesli düsündüm
La Loma özelinde,
Niji backtotheniji koduyla %30 indirm yapıyor. Sonuç 200gram/287TL
Oldschool KK20 koduyla 250gram 497TL ye geliyor
Cd yüksek ihtimal seçildi o da en az 20 yapsa 250gram/700 olacak

Nereden alacağınızı siz seçin. Kahveye elbette ulaşacaksınız. Enseyi karartmayın lütfen.

Burası bizim birbirimizi yönlendirdiğimiz yer, ucuza yönlendirmek değil amacım, sadece çözüm sunmak, bende bir an sesli düşündüm. Günlük yaşantının her köşesinde, her anında fiyat konuşur olduk. Gerçekten yoruldum. Serzenişim size değil. Arrgh diye bağırasın gelir ya. Öyle birşey benimkisi.
İyi forumlar olsun.

Vitus öndeydi de fiyat mevzuu sonrası oylama tepetaklak oldu.

Coffee Department hayırlı olsun.

Coffee Department Hayırlı olsun detaylı bilgiler en kısa zamanda açıklanacaktır.

@metin tebrkler. Verimli bir toplu alım olur inşallah.

Fiyatlara kızıp kâr marjı 2 kat fazla firmaya oy atıldıysa vah vah.

Kahve çeşitliliği ve güncelliğinden ötürüdür diye umuyorum.
Fiyatlara değil, fiyat artırımına kızdıklarını sanıyorum. Çünkü öncesinde bariz Vitus öndeydi. Ben de hem yeni kavurucu hem zaten önde deyip garantilesin diye Vitus'u ittirenlerden oldum ama tutmadı bu sefer.

12421.png
:(

Vitus öndeydi de fiyat mevzuu sonrası oylama tepetaklak oldu.

Coffee Department hayırlı olsun.
Bu fiyatlara benden pas, alan arkadaşlara hayırlı olsun. Vitus da Boxx Coffee gibi benim için tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı. Ticaret böyle bir şey zam yapılmasaydı Ağustos kampanyası ile çok daha fazla kazanabilirdi. 2kg sepette bekliyordu. @vitusgökçen

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Öncelikle anket sonucu herkese hayırlı olsun. İlk defa dahil olduğumuz bu ankette bu kadar rağbet görmek oldukça mutlu etti, ilginiz için çok teşekkür ederiz.

Zam olayına gelirsek 25 Temmuz da zam yapma fikri aslında bakarsanız Temmuz başında alınmış bir karardı. Ankette ilgiyi görüp zam yaptık gibi bir durum kesinlikle olmadı. Anket başlamadan önce anket ile ilgili hiç bir düşünceye planlamamızda yer vermedik. Ancak 18 Temmuz tarihinde anket başlayıp bize olan talebi görünce, kendi aramızda durumu değerlendirme kararı aldık. İşin matematiği şu şekildeydi ya zammı Ağustos ayına sarkıtıp mevcut fiyatlardan görece daha düşük bir oranda indirim yapacaktık yada zammı planladığımız gibi uygulayıp indirim oranını daha yüksek tutacaktık. Açıkçası işin içinden çıkamadık. Dolayısıyla fikir almak için @kahveanalistine ulaştık. Kendisine 25 Temmuzda tüm satış kanallarimizda zam yapmayı planladığımızi belirttik. Fakat anket başladıktan sonra zam yapmış olacağımız için eğer daha iyi olacaksa zammı erteleyip kazandığımız takdirde %5-10 civarı bir indirim yada zam yapıp %25-35 bandında mevcut kampanyalar ile birleştirilebilen (üyelikten sonraki ilk siparişe %10, kgluk alımlarda %10) bir indirim yapabileceğimizi belirttik. Kendisi ise bize ankette hiçbirşeyin kesin olmadığını, kazanma garantisi veremeyeceğinden dolayı yaptığımiz planlama üzerinden devam etmemizi önerdi. Kazanıldığı takdirde bunu indirim oranınız ile telafi edersiniz gibi ortak bir görüşe vardık. Ayrıca bu konuşma sırasında ve anketin kalanında hiç bir zaman en üst sıradaki firma biz olmadık. Bu şekilde olunca zammı uygulamış olduk.

Zam uygulaması sonrasında yapılan eleştiriler ve sorulan sorulara cevap veremememizin nedeni ise hali hazırda devam eden bir seçim anketine propaganda yapar gibi dahil olup diğer firmalara haksızlık olsun istemediğimiz içindi.

Şu an için Ağustos ayında planladığımız bir fiyat güncellemesi yok. Ancak malum kur değişimi ve ülkenin ekonomik durumu ortadayken herşeyin mümkün olduğunu belirtmek isterim. Her ay fiyat güncellemesi yapmak yerine gerçekten gerekli gördüğümüz aylarda (Ocak-Temmuz) büyük oranda, ara aylarda ise küçük oranlarda zam yapmayı tercih etmekteyiz.

Önceden planladığımız bir zam olduğu zamanda anket başlamadan önce bunu belirtip yanlış anlaşılmalara mahal vermemeyi amaçlıyoruz.

Firma olarak her zamanki mottomuz sizlerin kahve deneyimini geliştirmek üzerine. Ankete katılma amacımız sizler gibi kahveyi hobiden öteye götürmüş tüketicilerin yorumları ve geri dönüşleri sayesinde daha iyi bir firma olmaktı. Bizim açımızdan durum budur yanlış anlaşıldıysak yada üzdüysek bu açıklama ile toparlamış olmayı umuyorum. Eylül ayında yeni kahveler ve deneme seçkimiz ile tekrar ankette olacağız.

Sevgilerle

Oylama sonuçlanana kadar yazmadım. Böylece oylamayı da etkilememiş oldum. Arkadaşlar, Ağustos ayının ilk haftasına özel olarak, espresso setimi satın alana %100 indirimle bedava kahve gönderiyorum. Bir dahaki ay toplu alım anketinde olmayacağım, oy veremezsiniz. Bilgilendirmiş olayım. İyi forumlar. 👋🏻

Thread 'ECM Puristika, DF64 vs.' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/ecm-puristika-df64-vs.7751/

fiyat seçkisi bakımından her kahveyi ve seçkiyi alamasam da coffe departman ayrı bir yeri var bende. Metin beyin sürdürülebilir tarımı desteklemesi ve çiftçilerden direkt alması ve kavurmasındaki kalite ve tutarlılık bakımından bence kahve kavurma çıtasını üst sınırlara taşıyan bir kavurucu içtiğinizde kahvesini severek yaptığını bu işi hissettiriyor. umarım bu çizgisinde hep devam eder ve çok özel bir yüzde indirimi sunar kahve sever arkadaşlarımıza . zaten metin bey yeni bir seçki getirdimi ilke özel %20 yapardı ümit ediyorum kahve sever bizlere minumum %25 bir indirim sağlar. yüreğimden geçen %30 hayırlı olsun...

fiyat seçkisi bakımından her kahveyi ve seçkiyi alamasam da coffe departman ayrı bir yeri var bende. Metin beyin sürdürülebilir tarımı desteklemesi ve çiftçilerden direkt alması ve kavurmasındaki kalite ve tutarlılık bakımından bence kahve kavurma çıtasını üst sınırlara taşıyan bir kavurucu içtiğinizde kahvesini severek yaptığını bu işi hissettiriyor. umarım bu çizgisinde hep devam eder ve çok özel bir yüzde indirimi sunar kahve sever arkadaşlarımıza . zaten metin bey yeni bir seçki getirdimi ilke özel %20 yapardı ümit ediyorum kahve sever bizlere minumum %25 bir indirim sağlar. yüreğimden geçen %30 hayırlı olsun...

Coffee Department, İstanbul ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %30 ’lik bir indirim sağlanacak. 600 TL üstü kargo ücretsiz.

Geri