• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia Classic Evo Pro 2023(beyaz) ve Eureka Oro Mignon Single Dose(beyaz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hltkrgz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
17000 ve 18000 tl

hltkrgz

Yeni Üye
İsim
seyfullah halit karagöz
Daha fazla  
İsim
seyfullah halit karagöz
Bu başlığı büyük üzüntüyle açıyorum :( eşim cihazları çok karışık buluyor ve kullanamıyor. Ben de daha çok nitelikli çay tükettiğim için otomatik bir makineye geçmek istiyor. Biraz bütçe sıkıntısı da olunca cihazları vermeye karar verdim.

Eureka Oro Mignon SD: kasım 2023te espresso perfettodan alınmış, garantisi devam ediyor, ben de daha 2 ay önce forumdan ikinci el aldım, ben en çok 20 doz çekmişimdir ama daha önce kullanan arkadaşın da çok çok az kullandığını biliyorum, sıfırından farklı değil, herhangi bir kusuru yok, parçaları tamam. Aldığım fiyata koyuyorum: 19k

Gaggia Classic Evo Pro 2023: 30 ocakta beymenden alındı, garantisi devam etmekte, toplam max 60 shot alınmıştır. Herhangi bir kusuru yok, parçaları tamam, kullandığım kadarıyla 'boilergate' problemi yok. Yanında neouza dipsiz portafiltre, motta 58.4mm tamper, MHW-3B 0.8mm puck screen, MHW-3B BEP basket, 3d baskı low profile uzun drip tray, portafiltre tutucular ve kendi yaptığım porcupress çakması wdt hediyemdir. Fiyat 20k

Bu modelden itibaren 9bar opv standart geliyor bildiğim kadarıyla. BEP high extraction basket gerçekten çok güzel shotlar almama yardımcı oldu. youtubeda değerlendirenler var ve gerçekten çok iyi bence.

Yer: istanbul içi elden teslim(maltepedeyim), ildışı alıcı ödemeli kargo yapılabilir.

Ekli dosyalar

• IMG_5895 (1).jpg
    IMG_5895 (1).jpg
    217.7 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_5891 (1).jpg
    IMG_5891 (1).jpg
    213.2 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_5888 (1).jpg
    IMG_5888 (1).jpg
    174.4 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
17 ve 18bin tl ile güncel
Merhaba,

Ara ara otomatik makineye geçmek isteyen arkadaşlar gördüğüm için paylaşıyorum.

10.06.2023 tarihinde satın aldığımız hafta bir iki defa kullanılmış tertemiz, hatasız otomatik espresso makinemiz Philips Latte Go 3200 serisi 3246/70 satılıktır.

Nitelikli kahveyle ilgilenmeye başladığımdan beri paketlenmiş kutulanmış şekilde kaldırılmış beklemektedir.

Pazarlık payı vardır, özellikle otomatik öğütme makineleriyle takas tercihimdir.
Merhaba, özelden mesaj attım. Düşünürseniz ulaşabilirsiniz 👋🏻

Merhaba hocam,
Neouza dipsiz portafiltreyi tek almak istesem mümkün müdür?

Geri