• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gabi Master A, Puck puck, V60 01 seramik beyaz, kalita 155 filtreleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan poyraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
5100

poyraz

Yeni Üye
İsim
poyraz
Daha fazla  
İsim
poyraz
selamlar,

bazı demleme ekipmanlarımı satıyorum

gabi master a cofeeshop irlanda'dan almıştım filtresinden 15-20 adet kullandım geri kalan duruyor. kutusu var. - 1800
puck puck aeropress cold drip . ilk çıktığında kendi sitelerinden aldım su haznesi dahil kutu vs. hepsi duruyor. - 1800
v60 01 beyaz seramik dripper - 800
kalita wave 155 filtre 2 paket (birisinden 10-15 adet kullanıldı diğer paket açılmadı) - 700 (gabi master ile kullanılabiliyor)

filtreleri gabiyle birlikte vermek istiyorum kalita dripperim yok çünkü, hem alan arkadaş da çok uzun süre filtre sıkıntısı çekmez.

fotoğrafları akşam yüklerim

Geri