• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fropie

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berhan

Barista
Trendyoldaki indirimde fiyatlarını uygun bulup denemek için Ethiopie Eddio çekirdeklerini siparişimle tanıştığım firma.

Kendileriyle herhangi bir ilişkim yoktur. Fiyatlarına göre kahveleri oldukça şaşırtıcı lezzete sahip. Tropical tatları aldığım, yumuşak ve tatlı bir içişe sahip çekirdeklerini sevdik.
Paketin üstünde kavrum tarihini bulamadık ama aromaları kayıpsız bir şekilde aktardığından dolayı bu konuda herhangi bir sıkıntımız olmadı.

Şu tarihler arası fiyat performans arayan kahveseverlere en azından deneyimlediğimiz Eddio çekirdeği bir seçenek olabilir.

Trendyoldaki indirimde fiyatlarını uygun bulup denemek için Ethiopie Eddio çekirdeklerini siparişimle tanıştığım firma.

Kendileriyle herhangi bir ilişkim yoktur. Fiyatlarına göre kahveleri oldukça şaşırtıcı lezzete sahip. Tropical tatları aldığım, yumuşak ve tatlı bir içişe sahip çekirdeklerini sevdik.
Paketin üstünde kavrum tarihini bulamadık ama aromaları kayıpsız bir şekilde aktardığından dolayı bu konuda herhangi bir sıkıntımız olmadı.

Şu tarihler arası fiyat performans arayan kahveseverlere en azından deneyimlediğimiz Eddio çekirdeği bir seçenek olabilir.

Bir ara baska bir firmada bu kahveler 25 tl falan ucuza satılıyordu belki yine indirim kodu vardır.

Ben de az önce 1 kg Honduras’ı kargodan teslim aldım. Açtım ama keşke açmasaydım zip’i bozukmuş. İş yerinde olduğum için katlayıp bantlanmak dışında çarem yok.
Ayrıca kavrum baya koyu gözüktü gözüme ve burnuma. Akşama deneyeceğim, umarım tadı iyidir.

Ben tesadüfen almıştım daha önce indirimden ve zaman zaman edido hala alıyorum. Tarihi maalesef yazmıyor fakat demlerken ve içerken tazeliği anlaşılıyor.(Satıcıya sorduğunuzda tarihi söylüyor fakat güvenilir mi bilinmez) Etiyopya dışında bir kahvesini daha denedim o da fena değildi ancak Etiyopya çok harika bir kahve ben açıkçası forumda konuşulmamasina daha önce de şaşırmıştım.

Ben de az önce 1 kg Honduras’ı kargodan teslim aldım. Açtım ama keşke açmasaydım zip’i bozukmuş. İş yerinde olduğum için katlayıp bantlanmak dışında çarem yok.
Ayrıca kavrum baya koyu gözüktü gözüme ve burnuma. Akşama deneyeceğim, umarım tadı iyidir.
Yes, coldbrew için bende aldım fiyatı çok uygun olunca ama açmadım :) herhalde yazı bitiririm bununla

Ben de Fropie Honduras almıştım fiyatına göre gayet başarılı buldum ve birkaç farklı kahvesini daha sipariş ettim. Kavurma tarihi için aradım geçen, paket üzerindeki TETT’den 1 sene öncesi olarak belirttiler.

Cold brew için bile, acılık dışında başka hiç bir tadı tuzu olmayan bir kahve ne yazık ki Honduras kahvesi. Yazık oldu 192 lirama 🤦🏼‍♂️

@tlg Honduras gayet başarılı gelmişti bana. Hem soğuk hem sıcak iyi demlemeler alıyorum. Kavurma tutarsızlığı olabilir belki bilemiyorum. Onun haricinde Etiyopya Edido’yu demledim birkaç kez ama ondan aynı keyfi alamadım. Bence biraz fazla kavrulmuş. Bitterlik meyvemsiliğin önüne geçiyor.

Geri