• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fransa Nice değirmen tedarik edilebilecek yerler

F4Freedom

Yeni Üye
İsim
Samet
Daha fazla  
İsim
Samet
Merhabalar,

Malum gümrük sınırlaması nedeniyle ekipman temin etmek zor.
Fransa Nice’e seyahat edecek bir arkadaşım var
değirmen temin edebileceği bir yer bilen var mı ?

Merhaba
Ben de benzer bir şekilde Hamburg'dan ekipman sipariş edeceğim. Google mapsi açtım Coffee machine ya da Coffee machine supplier yazarak arattım ve bir kaç yer tespit ettim. Nice ile ilgili bilgisi olan varsa ne ala ancak kimse yoksa deneyebilirsiniz.

Benzer yoldan giderek pariste bulabildim fakat nicede bulamadim denk gelebilir diye buraya yazdim acikcasi oldugunu zannetmiyorum ama bakalım
Merhaba
Ben de benzer bir şekilde Hamburg'dan ekipman sipariş edeceğim. Google mapsi açtım Coffee machine ya da Coffee machine supplier yazarak arattım ve bir kaç yer tespit ettim. Nice ile ilgili bilgisi olan varsa ne ala ancak kimse yoksa deneyebilirsiniz.

Geri