• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre Kahve Makinesi Ve Öğütücü Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nactumu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nactumu

Yeni Üye
İsim
Umutcan
Daha fazla  
İsim
Umutcan
Merhabalar, burası ve bir sürü forumda zap yaptım. Ancak hala karar veremiyorum, her gün fikrim değişiyor.

Şu anda iki adet filtre kahve makinesi arasındayım.
Bir öğütücüye karar kıldım gibi.

Açıkça söylemem gerekirse üşengeç birisiyim hatta sırf bu yüzden espressoda kapsül kahveyi daha çok tüketiyorum. Bu yüzden kendinden öğütücülü filtre kahve makineleri arasında çok gidip gidip hala geliyorum emin olamıyorum. Bu zamana kadar yaptığım tek filtre kahve yöntemi kağıdı koyup kahve ölçek su koyup makineyi çalıştırmak, başka yaptığım bir şey de yok, bu maceraya yeni atılıyorum diyebilirim 😌

Şu anda ikisi arasında kaldığım model Fakir Aroma Master ve Vestel Brew 50 DX.

Öğütücü olarakta Vosco KD-CG018 düşündüm.

Haftada yapacağım en fazla 5-6 demleme.
Bu yazdıkların harici öneriniz olursa da beklerim veya çoğunu tecrübe etmiş ama öğütücülü makinelerin de çok farkı yoksa onu bile tercih edebilirim. Anlayacağınız kafalar karışık 😁

Bütçe toplam 10-12bin bandında.

Şimdiden teşekkürler…

haftalık 5-6 demleme için filtre kahve makinesi ne kadar mantıklı bilemedim, ben filtre kahvemi french press yada drip yaparak içmeyi tercih eden biriyim, makineleri hiç sevmiyorum. Belki üşengeçliğinizi biraz zorlayarak paranız cebinizde kalabilir, bana kalırsa demleme kahve temelinde çok uğraş gerektirmiyor zaten.

Geri