• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar, ilk postu okudum ancak amatörlüğüme verin. Havalardan dolayı bu sıra sık sık cold brew olarak tüketiyorum kahveyi ve bu tarz soğuk tüketimlerde de daha gövdeli tatları yani asidik olmayan, fermente olmayan tatları beğeniyorum. Önerebileceğiniz bir kahveniz var mı?

Selamlar, ilk postu okudum ancak amatörlüğüme verin. Havalardan dolayı bu sıra sık sık cold brew olarak tüketiyorum kahveyi ve bu tarz soğuk tüketimlerde de daha gövdeli tatları yani asidik olmayan, fermente olmayan tatları beğeniyorum. Önerebileceğiniz bir kahveniz var mı?

Merhabalar

Tutto Passa, El Diviso, El Rancho, Las Moras ve Matazano tercih edebilirsiniz.

Sevgiler

Çekirdek çeşitliliğini ve 100g seçeneği olmasını beğendim, fiyat olarak genelde tüm firmalarda 100g seçeneği 250 grama göre dezavantajlı olsa da (paket maliyeti de giriyor işin içine) 250g 3 paket alacağıma 100 gram 4-5 paket alıp farklı çeşit denemek bana daha kıymetli geliyor.
Alırsam eğer yorumlarımı yaparım

X5YEIEEZJ Numaralı sipariş ile alıma katıldım. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Stoğum tükendiği ve hiç içebileceğim kahvem kalmadığı için sparişteki kahveleri degas süreleri yakın kavurduğunuz çekirdekler varsa eğer o şekilde gönderebilirmisiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar i.

X5YEIEEZJ Numaralı sipariş ile alıma katıldım. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Stoğum tükendiği ve hiç içebileceğim kahvem kalmadığı için sparişteki kahveleri degas süreleri yakın kavurduğunuz çekirdekler varsa eğer o şekilde gönderebilirmisiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar i.

Merhabalar

Aldığınız bütün kahveler geçtiğimiz haftasonu kavruldu. Size ulaştıktan 1-2 gün içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sevgiler

Sipariş numaram 1884 ve üzülerek söylüyorum bir daha Kolay gelsin kargo firmasını kullanan hiçbir toplu alıma katılmayacağım.
Mesajınızı görünce ne alaka demiştim içimden ama 8 Eylül tarihli siparişim teslim edilmedi ve hala herhangi bir bilgi yok. Sizi bugün anladım 🤷🏻‍♂️

Mesajınızı görünce ne alaka demiştim içimden ama 8 Eylül tarihli siparişim teslim edilmedi ve hala herhangi bir bilgi yok. Sizi bugün anladım 🤷🏻‍♂️

Merhabalar

İlk mesajımızda yazdığımız gibi hafta sonu herhangi bir gönderi çıkışı yapmıyoruz.

Bahsi geçen 1884 nolu sipariş Cuma akşamı oluşturulduğundan. Takip eden Pazartesi günü kargo firması tarafından teslim alındı. Keza teslimat adresi de Doğu Karadeniz’in şehir merkezinden epey uzak yerleşkelerinden birisiydi. Sahibine teslim edildi.

Bugün itibariyle 400’ün üzerinde kargo çıkışı sağlanmış olup herhangi bir kayıp ya da major bir sorun tarafımıza iletilmemiştir. Lütfen direkt mesaj yoluyla yaşadığınız sorunu bize iletin kurumsal taraftan destek olalım.

Sevgiler

#2055 sipariş numarası ile alıma katıldım bende. Merak ettiğim başka çekirdeklerde var ancak 2 çekirdekle bir deneme yapıp memnun kalırsam diğerlerini ay sonuna doğru sipariş etmeyi düşünebilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2026-09-15 at 16-08-16 #2055 adlı sipariş - Tone Coffee Roastery Co. - Hesap.png
    Screenshot 2026-09-15 at 16-08-16 #2055 adlı sipariş - Tone Coffee Roastery Co. - Hesap.png
    32.8 KB · Görüntüleme: 27
Herkese selamlar,

İki yeni kahvemiz daha seçkiye eklendi: Cherry Bomb ve Gaitania.

Daha önce bahsettiğimiz üzere Santa Monica’dan gelen kırmızı meyvelerle fermente edilmiş kahvemizin ardından, yine aynı üreticiden bu kez kiraz ile fermente edilen Cherry Bomb hazır. Gerekli testleri ve kavurma çalışmalarını tamamladıktan sonra nihayet satışa açabildik.

Seçkiye eklenen diğer yeni kahvemiz ise Gaitania. Daha dengeli ve klasik tarafa yakın profilleri sevenler için seçkide güzel bir alternatif olacağını düşünüyoruz.

İki kahve de şu an web sitemizde satışta.

Deneyenlerin yorumlarını her zamanki gibi merakla bekliyoruz.

Sevgiler.

#2071 numaralı siparişle ben de katıldım ama fiyatlar bir tık pahalı geldi indirim kuponu olmasa alır mıydım bilmiyorum. Tabii tadı güzel olursa o zaman işler değişir

Ben de 8 farklı 100 gr seçki aldım ve denediğim ilk iki Kolombiya muazzamdı. Silvester rosso ve la loma inanılmaz iyi aromalar ve kokular. Üzerinde yazan notalarin kokusu ve tadını alıyorsunuz. Gerçekten tebrik ediyorum bunları bulup ülkemize getiren ekibi. Uzun zamandır bu kadar iyi kahve içmemiştim. Tokyo'da dünya üçüncüsü bir batistanin elinden içtiğim kahveden sonra en iyisi buydu 😀 diğerlerini de denemek için sabırsızlanıyorum.

Geri