• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu grupta herkesin belli seviye üzerinde kişiler olduğuna inanıyorum.

Normal şartlarda 1tl dahi ekstra indirim olmadan alacağımız kahveleri bu forum sayfasını oluşturan ve yönetmeye devam eden kişiler sayesinde %20-30 indirimli fiyatlarla alıyoruz. Elbette firmaları yapıcı olarak çeşit,fiyat vs açılardan eleştirebiliriz ve sonraki oylamalarda zaten gerekli cevabı da almış olurlar.

Ama bu forumun etinden sütünden faydalanan hiçkimse (bkz ben) yöneticileri açıkça ima ile zan altında bırakacak sözler söyleyip sonra da ben sordum cevap verirsin ya da vermezsin şeklinde işin içinden çıkmamalı. Hem yapılan emeğe hem de karşımızdakilerin kişiliğine hakaret olur.

"Avukat mısın asdascxzc🤬 sen" şeklinde sözleri şimdiden duyar gibiyim ama önemli değil "KÜP İÇİNDEKİNİ SIZDIRIR" , ben sadece bu güne kadar defalarca indirimli ve güzel kahveler almama vesile olan forum yöneticilerine teşekkürü borç bildiğim için yazdım kimse şahsi algılamasın lütfen.

alıma katıldım, normalde 2 adet 250grlık yetiyor ancak çekirdekler merak uyandırıcı. ayrıca indirim oranı da gayet iyi, duramadım.
1788349672592.png

fincanda çok tatlı, meyvemsi, çayımsı (?) tatları seviyorum ve farklı, deneysel çekirdekler tüketmeyi de çok seviyorum. şöyle bir sepet oluşturdum ama yerine önereceğiniz başka çekirdek var mı acaba? V60 ile demliyorum. @Tone Coffee Roastery Co.

Merhaba

Monteblanco Geisha yerine Nectar Bloom, Silvester Rosso ya da El Rancho tercihi tatlılık ve meyvemsilik açısından sizi daha çok tatmin edecektir.

Sevgiler

Espresso için güzel bir seçki olduğunu düşünüyorum. Heyecanla bekliyorum. Sanat Monica son 2 paketi almak bana nasip oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-02-15-47-51-773_com.android.chrome.png
    Screenshot_2026-09-02-15-47-51-773_com.android.chrome.png
    281.7 KB · Görüntüleme: 165
Merhabalar

Buna benzer bir konuyu geçen yılda elimizden geldiğince açıklamaya çalışmıştık. Kahve maliyetlerinin büyük bir kısmını maalesef kahvenin kendisinin dışındaki etmenler belirliyor. Nakliye, vergiler ve benzeri hususlar. Dolayısıyla klasik diyebileceğimiz kahve işleme yöntemleriyle deneyseller arasındaki fiyat farkı azalıyor bu durum da genel tüketici kitlesinin kararlarını doğrudan etkiliyor.

Ancak her fermente kahve rahatsız edici olduğunuz tatları barındırmıyor olabilir. En azından bizim seçkimizde güncelde bulunan Guji Hambela, Las Flores, Turkish Delight ve Chirripo gibi kahveler klasik süreçlerin dışında ürünler olmalarına rağmen fincanda gayet temiz çıkıyor.
Cevabınız için teşekkürler, seçim yaparken Filtreleme konusunda yardımcı oldu bana 🙏

Denemeyi düşündüm ama 250g fiyatları 1000g fiyatlarına göre acayip dezavantajlı. Herhangi bir kahveden 1 kg de bizim tüketimimiz için çok fazla.

Firmaya geri bildirim olarak...
Ben de o yüzden 100 gram aldım. 250 likleri uygun tutup, aynı fiyata gelen 100 gramlık 5 li paketler daha güzel olur.
Las Froes, S. Rossa, T. Delight aldım.
S.Rossa paketini koklayınca bile Bigbabol sakız kokuyor, merak ettim nasıl bir şey çıkacak.

XP8XV58J0 numaralı sipariş ile katıldım, herkese keyifli içimler.

Herkese selamlar,

Öncelikle göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için çok teşekkür ederiz.

Las Moras ve Rose Tea tadım testleri tamamlanıp stoklara eklenmiştir.

Üzülerek belirtmek isteriz ki Santa Monica’dan gelen, kırmızı meyvelerle fermente edilmiş kahvemizin ise stokları tükenmiştir.

Yerine, yine aynı üreticiden gelen ve kiraz ile fermente edilmiş yeni ürünümüzün hazırlıklarına başladık. Hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından en kısa sürede stoklara eklenecektir.

Sevgiler.

Denemeyi düşündüm ama 250g fiyatları 1000g fiyatlarına göre acayip dezavantajlı. Herhangi bir kahveden 1 kg de bizim tüketimimiz için çok fazla.

Firmaya geri bildirim olarak...
Katılıyorum. Kahve fiyatlarına ek olarak çalıştıkları kargo firmasıyla çok sayıda sorun yaşadığım için bu ay alım yapmayacağım.

Bu yıl sevdiğim çekirdeklerden Etiyopya hambela 1kg ile alıma katıldım

Hiç bir ürünün maliyetini bilmemekle beraber fiyatlandırmayı biraz dengesiz buldum. Kavurucunun Ankara'da oldugunu görünce direkt siparişimi geçtim. Ankara'da kalıcı ve iyi bir kavurucu bulmuş olma dileğiyle..

Aylık Alım etkinliğini desteklemek adına IMG_6171.jpeg

Arkadaşlar bilenler veya deneyenler varsa aranızda tamamen düşük asidite, yormayan filtre kahve arıyorum. Asiditedeki ekşimsi diye tabir ettiğim tatları pek istemiyorum. Önerilere açığım.

Sipariş numaram 1884 ve üzülerek söylüyorum bir daha Kolay gelsin kargo firmasını kullanan hiçbir toplu alıma katılmayacağım.

Geri