• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso için çeşitli sepet/basketler ve artı eksileri

yusuft.arc

Üye
İsim
Yusuf İzzettin TURHAN
Selamlar,
Espresso için sepet arayışına koyuldum. İms, pesado, mhw-3bomber, e&b lab vs.... Ve bir sürü alt türü...
Şu ana kadar makinemin stok sepeti dışında başka bir ürün elimde yok.
İlk aşamada 2 sepet alacak olsanız bu hangisi olurdu?

Mesela MHW-3BOMBER DEX ve BEP kombinasyonu nasıl olur?

ben basınçsız sepet tercih ediyorum her zaman bottomless portafiltrelerde kullanılanlar onun dışındaki farklar gittikce azalıyor.

sepetler uzun süre ek bir darbe olmadıkça bozulmuyor. 2 sepet dahi çekirdekleri dial in ederken zorluyor zamanla. İki tarafa da yakın bir tane sepet var Pullman.
Imsin competition ve eb lab basketleri medium-darklarda güzel çıktı veriyor temizlemesi çok kolay puck genelde yapışmıyor.
Pullman yeterince clarity yeterince body vermiyor ama nedense elim hep bu baskete gidiyor.
Pesado he basket de çok açık kavurmalarda daha iyi sonuç veriyor. Ben pesadodan keyif alamadım çoğu kahvede çözünmeyi istediğimden fazla artırıyor.

Tüm bunlar yerine ortalama bir sepetle kağıt kullanarak çözünmeyi artırabilirsiniz.

sepetler uzun süre ek bir darbe olmadıkça bozulmuyor. 2 sepet dahi çekirdekleri dial in ederken zorluyor zamanla. İki tarafa da yakın bir tane sepet var Pullman.
Imsin competition ve eb lab basketleri medium-darklarda güzel çıktı veriyor temizlemesi çok kolay puck genelde yapışmıyor.
Pullman yeterince clarity yeterince body vermiyor ama nedense elim hep bu baskete gidiyor.
Pesado he basket de çok açık kavurmalarda daha iyi sonuç veriyor. Ben pesadodan keyif alamadım çoğu kahvede çözünmeyi istediğimden fazla artırıyor.

Tüm bunlar yerine ortalama bir sepetle kağıt kullanarak çözünmeyi artırabilirsiniz.
Gerçekten çok faydalı oldu hocam teşekkür ederim 🙏

Geri