• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Escobarista tartı

Kuantumkahve

Barista
İsim
Çınar
Daha fazla  
İsim
Çınar
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Piyasaya göre fiyatı çok uygun kullanan tecrübesi olan varmı timemora iki üç katı fiyat vermeye değermi

Oldukça memnunum. Söylediğiniz fiyat farkını ödemek istemediğim için tercih etmiştim ama pişman etmedi. Espresso için her makineye uygun olmaz ama demleme için öneririm. Hassasiyeti oldukça iyi

Oldukça memnunum. Söylediğiniz fiyat farkını ödemek istemediğim için tercih etmiştim ama pişman etmedi. Espresso için her makineye uygun olmaz ama demleme için öneririm. Hassasiyeti oldukça iyi
benim evdeki tartı çin malı bu yeşil ışıklı olanlardan mesela 14.8 de kalıp 10-15 saniye sonra 15 oluyor ya da sonraki gün 15 olarak tarttığım kahve 14.6 çıkıyor bu sıkıntılar yaşanmıyor değilmi bu tartı da

Şu an timemore 2.0 ve escobarista tartısını bir demleme ile kıyaslamaya çalıştım. Aralarında 0.5gr kadar bir fark var. Bunun dışında aradaki fiyat farkını ödemeye değecek bir durum olduğunu düşünmüyorum hala. Ben de neden ikisi de var derseniz timemore escobaristadan ucuza denk geldiği için almıştım

1000114212.jpg
Boyut farkını ve hangi boyutta olduğunu da gözlemlemeniz için şöyle bırakayım.
Timemore aldığım linkte burada. https://amzn.eu/d/eIFPkLs tahmin ediyorum ki tr ye göre hala uygun fiyatta. Escobaristanın fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum ama hala onu kullanıyorum ve timemore 2. Tartı olarak etiketleriyle bekliyor

Merhaba, tartının 2 modu var. Bu modlar arası geçiş nasıl yapılıyor bilen var mı? Otomatik tare alıp süre başlatan moduna geçti nasıl geçtiyse ve kullanımını sevmiyorum bu modun..

Geri