• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El yapımı seramik kupa satan markalar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cms21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cms21

Barista
İsim
Çağrı
Merhabalar. Kahveler ve günlük kullanım için seramik bardaklar bakıyorum. Kullanıp önerdiğiniz veya almayı düşündüğünüz ürünleri/ markaları paylaşırsanız çok memnun olurum. Sevgiler 🙃

Mimesis seramik tavsiye ederim…yukaridaki gibi bir cok modelin de asil sahibi :) dunya tatlisi bir insan ve kaliteli urunler.. kirilir mi dedigim bardaklar 5 yil oldu sikintisiz kullaniyorum

Mimesis seramik tavsiye ederim…yukaridaki gibi bir cok modelin de asil sahibi :) dunya tatlisi bir insan ve kaliteli urunler.. kirilir mi dedigim bardaklar 5 yil oldu sikintisiz kullaniyorum
bunu yazdıktan sonra ilk öneriyi mimesisi önererek ben yapmayı düşündüm ama reklam gibi algılanmasın diye yapmamıştım. Harika ürünleri var. shopier linklerini kaldırmışlardı fakat sorduğumda aktif olarak satışlarını sürdürdüklerini belirttiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Başka markaları da duymak isterim ama 😅

Şu sitede el yapımı seramik, porselen yapan birçok firmayı bulabilirsiniz. Porselen bardaklarımı aldığım Kaia Studio'yu buradan bulmuştum.

bunu yazdıktan sonra ilk öneriyi mimesisi önererek ben yapmayı düşündüm ama reklam gibi algılanmasın diye yapmamıştım. Harika ürünleri var. shopier linklerini kaldırmışlardı fakat sorduğumda aktif olarak satışlarını sürdürdüklerini belirttiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Başka markaları da duymak isterim ama 😅
Valla hocam zincir marka degil, buyuk firma degil amator ruhla profesyonel isler yapan bir sayfa..pazaryerlerinde yok, seri uretim yok .. olacaksa reklam da boyle arkadaslara olsun derim :)

Geri