Konuyu dediğiniz tarzda düzenledim, daha kapsayıcı oldu.Doktor değilim, beslenme gibi konularda aslında tıp sayılmayacak durumlar için paylaşım yapılabilir.
Tabii ki tıbbın hobisi olmaz.
Hobi kısmında olduğumuz için illa içerik paylaşmamıza gerek yok, maksat muhabbet.Aklınızda nasıl bir içerik paylaşımı var acaba?
İlla paketli atıştırmalık lazımsa Eti Lifalif Yulaf Topları'nı öneririm.Marketten alınan hazır ayran içinde modifiye nişasta var. Üzerine yazmışlar. Sağlıklı gıda değil. Ekmek gibi zararlı. Kola, sade gazoz.. aynı. Yakın zamana kadar severek tükettiğim kepekli bisküvi içinde şeker olduğunu görünce dehşete düştüm. Artık almıyorum.

Anladım hocam bende başlığın detayını anlamak maksadıyla yazmıştım o soruyuHobi kısmında olduğumuz için illa içerik paylaşmamıza gerek yok, maksat muhabbet.
Misal ben diyetisyene başladım, 13 kilo verdim ve iyi diyetisyenin nasıl olması gerektiği konusunda bilinçlendim. Bir ara bunu anlatabilirim.
Bende şu an stj diyetisyenim, etiket okuma alışkanlığınızın bu kadar yüksek olması ve ürünleri içeriğine göre tercih etmeniz takdiri hakediyor hocam, siz yinede 1L boza içmeyin benceMarketten alınan hazır ayran içinde modifiye nişasta var. Üzerine yazmışlar. Sağlıklı gıda değil. Ekmek gibi zararlı. Kola, sade gazoz.. aynı. Yakın zamana kadar severek tükettiğim kepekli bisküvi içinde şeker olduğunu görünce dehşete düştüm. Artık almıyorum.
Zararsız kalorisiz içecek olarak şalgam tespit ettim. Reklam olmasın Do.. marka iyi. Tarım kooperatifi markette satılan başka marka berbat çıkmıştı.
Sürekli şalgam içilmez tabi.
Bazen deneme yapıyorum Mesela günde 1 litre boza içmiş olsam, şu durumda bana zararı olmaz. Hemen kilo alacak değilim.
Alınan karbonhidrat toplamı, ortalaması önemlidir.
75 kilo kas kütlesi doğru mu? Benim şu an bütün kütlem 70 kilo olduğu için şaşırdımAğırlıklar ile yürüyüş yaptığım sıralarda kas kütlem 75 kiloya çıktı.