kayabatuhann
Yeni Üye
- İsim
- batuhan kaya
Daha fazla
- İsim
- batuhan kaya
Arkadaşlar selamlar. Mayıs 2023' te aldığım Delonghi Dedica makinemi halen severek kullanıyorum ancak yükseltme ihtiyacı hissettiğim zamanlar da oluyor açıkçası. Sizlere bir sorum vardı. Şimdi ben bu makineye rancilio steam wand upgrade i yaptım ve buhar çubuğunun basıncı gerçekten değişti ve güçlendi, bu konuda şikayetim yok. Haliyle makine garantiden de çıkmış oldu ama düzenli ve temiz kullandığım için garantiye ihtiyaç duymadım 1,5 yıldır açıkçası. Bu makineyi 2.elde satacak olsam sizce ne kadara elimden çıkarabilirim. Ürünün kutusu, kendi portafilteri, tamperi vs zaten duruyor ama ben satarken Neouza marka kaliteli bir basınçsız sepetli portafilter, güzel bir tamper, wdt tool, wdt kullanırken kahve dökülmesin diye mıknatıslı portafilter hunisi, leveler ve puck screen i de birlikte vereceğim. Full + full ekipman yani açıkçası. Hatta isteyen olursa hassas tartımı da verebilirim beraber (tartı ile kalibrasyon yaparken makinenin altı eğimli olduğu için tartı rahat otursun diye 3d yazıcıdan ürettirdiğim bir aparatı da verebilirim, bu sayede işiniz çok kolaylaşır).
Genel olarak durum böyle arkadaşlar, sizce ne kadara gider bir fikir verme imkanınız var mıdır? Çok teşekkürler şimdiden.
Genel olarak durum böyle arkadaşlar, sizce ne kadara gider bir fikir verme imkanınız var mıdır? Çok teşekkürler şimdiden.