• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante c40 öğütüm klik problemi

Hocam 10klik gibi bir farktan bahsediyor arkadaşlar 20 klik filtreyken 10 klik espresso ayarına dönüyor sizler benden daha tecrübelisiniz bu konularda onun için ben bu şeklide kestirip atabiliyorum aşırı detay bilmediğim için😁

Hocam 10klik gibi bir farktan bahsediyor arkadaşlar 20 klik filtreyken 10 klik espresso ayarına dönüyor sizler benden daha tecrübelisiniz bu konularda onun için ben bu şeklide kestirip atabiliyorum aşırı detay bilmediğim için😁
Estağfirullah hocam, tecrübeden ziyade genel olarak bu kadar bariz farkların daha kolay bir açıklaması olduğunu düşünürüm.

Yok hakikaten öyle daha kahve hobisine başlayalı yeni yeni 1 yıl olacak bu kadar büyük farkların çıkacağı bir marka olacağını bende düşünmüyorum ama oluyormuş herhalde kusursuz ürün yoktur ama çoğu kişi yazınca iş tuhaflaşıyor

cam hazne ile plastik hazne arasında statik kaynaklı görüntü farklılığı olabiliyor

Bende bir sorun yaşıyorum. Başlık açıp açmamak arasında kararsız kalmıştım. Bir süredir aldığım çekirdeklerde degassing, filtre, su, öğütüm click ayarı, reçete her parametreye bire bir dikkat ettiğim demlemelerde ve hatta deneysel demlemelerde 1.40-2.00 dk arasında oluyor hep demlemelerim. Bu neden olabilir, belki fikri olan biri vardır burada.🥹 İncelttikçe inceltiyorum, 13-15 clicklerde 2 dk anca buluyorum. Enteresan değil mi?
Acaba temizlik sırasında pulları yanlış takmış olabilir misiniz ?

Natural Etiyopyayı bir arkadaşımın 17clickte hario filtrede 2 dk demlemesi sonucu benim döküş stiline bakışım değişti açıkçası. Zira döküşün debisi, ortaya veya kenarları çalışılması, dripperın karıştırılması gibi etkenlerin de baya etkisi var diye düşünüyorum.

Geri