• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 kampanya arar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfeEmre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EfeEmre

Barista
İsim
Efe
Daha fazla  
İsim
Efe
Espresso Makinesi
Gaggia
Değirmen
Timemore C3S
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Üsküdar
C40'a özel bir şey değil bu maalesef, satılan çoğu ikinci el ürünün sıfırını daha uyguna bulabilirsiniz(evet yazım hatası yok) 😬. Kendinizi zorlayıp sıfır almaya bakın.
İşte bulamadım sıfır satan 2 site var. Onlardaki tavır da bu fiyata bulduğuna şükret tarzında olunca, bütçemize uygun bir kampanya bulana kadar beklememiz gerekecek.

İşte bulamadım sıfır satan 2 site var. Onlardaki tavır da bu fiyata bulduğuna şükret tarzında olunca, bütçemize uygun bir kampanya bulana kadar beklememiz gerekecek.
Değirmen çıkış tarihlerinin sonbaharında geldiniz @EfeEmre Bey.Yakin zamanda çok sayıda kullanıcı uzun zamandır beklediği degirmenlere kavustu satılacak ürünler çoktan satıldı.R3,Mavo,Kinu,zp6 ve uzun zamandır bekleyiste olan sculptorcular ürünlerine kavuştu bu dönemde bir miktar sirkülasyon olmuştur diye tahmin ediyorum sonuna yetistiniz.Yeniden tüketicileri yükseltecek bir secenek çıktığında daha sık göz atmanızı oneririm ikinci el kısmına.

Geri