• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Cafec Deep 27 Dripper / Taşev Stilo 6 cup Moka Pot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Timemore C3
Çıtır hasarlı C3.(Kırmızı halka ile gösterildi) :) Kapanmasında bir problem yoktur, yamulmuştu da düzelttim sonradan.
Fiyat: 1500
SATILDI

Aeropress ve İki Paket 360'lı Kafiltro Filtre

Hiç kullanmadığım için satıyorum. Düzenli olarak kaşığını kullanıyordum sadece çekirdek tartarken, onu özleyeceğim. :D
Fiyat: 1200
SATILDI

Cafec Flower Deep 27 Dripper ve Abaca+ Filtre

Dripper dolabını küçültmeye devam ediyorum. Çizik, kırık, çıkık yoktur. Az kullanılmıştır, bebekler gibi bakılmıştır. :) Yanında 80 adetten fazla olduğunu tahmin ettiğim Abaca+ 27 filtreler var.
Fiyat: 1200

Taşev Stilo Moka Pot 6 Cup
Fiyat: 200

Ekli dosyalar

• 20240229_153248.jpg
    20240229_153248.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20240229_153305.jpg
    20240229_153305.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Geri