• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Bellman cx25S Süt köpürtücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hdw4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
4000

hdw4

Barista
İsim
hakank
Daha fazla  
İsim
hakank
Değirmen
baratza encore esp
Ekipmanlar
bianca bialletti,hario v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
küçükçekmece
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
bakırköy
Merhaba forum üzerinden yaklaşık 1 ay önce aldığım ancak neredeyse deneme yaptıktan sonra hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım o yüzden başka ekipmanlar için bütçe ayırmak için satma kararı aldım aldığım fiyattan satışa koyacağım daha önceki ilandaki bilgileri ekliyorum

Satış fiyatı 4000tl
Bellman cx 25s yalnızca süt köpürtür espresso yapan versiyon değildir. Induksiyon ocaklarda çalışır. Birkaç aylıktır ve kozmetik su lekeleri dışında bir sorunu yoktur.

Kargo olarak isterseniz alıcı ödemeli olarak gönderebilirim konum istanbul Küçükçekmece

Ekli dosyalar

• IMG_7049.jpeg
    IMG_7049.jpeg
    166.5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7048.jpeg
    IMG_7048.jpeg
    180.8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7047.jpeg
    IMG_7047.jpeg
    193.9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7046.jpeg
    IMG_7046.jpeg
    181.7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    217.1 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba, süt köpürtme özelliği nasıldır bende 2 aydır almak istiyordum vergiler malum

Merhaba, süt köpürtme özelliği nasıldır bende 2 aydır almak istiyordum vergiler malum
Merhaba alıştıkta sonra gayet güzel köpürtüyor daha önce alıdıgım arkadas sadece %13 lük bir su eklediğini bunun da düşük olduğunu söylemişti normal makinelerdeki kazanlı köpürtücüler ile aynı daha önce kullandıysanız ben köpürtmesinden memnunum daha önce nespresso aeroccino 3 kullanıyordum süt köpürtmüyormusum

Merhaba alıştıkta sonra gayet güzel köpürtüyor daha önce alıdıgım arkadas sadece %13 lük bir su eklediğini bunun da düşük olduğunu söylemişti normal makinelerdeki kazanlı köpürtücüler ile aynı daha önce kullandıysanız ben köpürtmesinden memnunum daha önce nespresso aeroccino 3 kullanıyordum süt köpürtmüyormusum
Teşekkür ederim.Delonghi magnifica s makinem var 3 yıllık. Son zamanlarda buhar gücü azalmaya baslamıstı 300 ml potta 80 snlerde süt kremalasmayı tamamlıyor ve randımanlı calısmıyor, ikinci pota geldıgımde buhar iyice azalıyor o yuzden böyle bi arayısım vardı. Mümkünse video yükleyebilir misiniz kremalasmayı görmek adına

Teşekkür ederim.Delonghi magnifica s makinem var 3 yıllık. Son zamanlarda buhar gücü azalmaya baslamıstı 300 ml potta 80 snlerde süt kremalasmayı tamamlıyor ve randımanlı calısmıyor, ikinci pota geldıgımde buhar iyice azalıyor o yuzden böyle bi arayısım vardı. Mümkünse video yükleyebilir misiniz kremalasmayı görmek adına
Anladım siz daha tecrübelisiniz köpürme konusunda ürünü temizleyip kutuladım köpürtmede o kadar başarılı değilim bir kaç kere kullandım internette videoları mevcuttur benim atıcam videodan daha etkili olur diye düşünüyorum

Anladım siz daha tecrübelisiniz köpürme konusunda ürünü temizleyip kutuladım köpürtmede o kadar başarılı değilim bir kaç kere kullandım internette videoları mevcuttur benim atıcam videodan daha etkili olur diye düşünüyorum
Kaç yıllık ürün bilginiz var mı

Geri