• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hem fiyat artışının iptali hem de zamlı fiyattan alım yapanlara geri ödeme gerçekten samimi ve şık bir davranış @TarıkTercan

Ben de bu ay Worka Natural'i denedim Gordion'dan, açıkçası son zamanlarda hep Coffea Circulor kahveleri içmiş biri olarak, Worka Natural'i beğendiğimi söyleyeyim.
Teşekkürler Mustafa Bey yorumlarınız için.

• Like
Tepkiler: mmm
Bugün El Salvador La Reforma'yı Demledim 1.Haftalık Degs. Mzunguyu anımsattı bana. Mzunguyu deneyimleyemeyen bu kahveyi alabilir çok yakın profilde. Kahvede Aneorobic havası var ama rahatsız edici düzeyde değil. Yoğun bir Nar ve Kivi Aldım. Nektarini hiç yakalayamadım.

Ben de bu ayki alıma 1 kilogramlık santa rosa ile katıldım. İndirim için teşekkürler Tarık bey, iyi çalışmalar diliyorum.

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Dünkü verilen kargoların takip numaraları maillere gönderildi. Bu haftanın son kargo çıkışı yarın olacak. Yine yarın akşam maillere takip numaraları düşecektir.

Selamlar

BİLGİLENDİRME

Siparişlerinizi verirken önce üye olmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü üye olmadan sipariş verenler oldu ve sonradan üye olmuşlar sistemde siparişim gözükmüyor diye dönüşler oldu. Bizim ekranımıza tüm siparişler düşüyor üye olsanız da olmasanız da. Ama sizde siparişinizi üye sayfanızda görmek istiyorsanız mutlaka önce üye olunuz.

Selamlar

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Dünkü verilen kargoların takip numaraları maillere gönderildi. Bu haftanın son kargo çıkışı yarın olacak. Yine yarın akşam maillere takip numaraları düşecektir.

Selamlar

Selamlar Sevgili @TarıkTercan

Konu süreci sessiz,sakin ve bir o kadarda başarılı yönetiyorsunuz ki şuana kadar bu sürece dair hiç bir şikayete konu olan bir yorum görmedim.Operasyon sürecini bu kadar güzel yönettiğiniz için şahsım adına çok teşekkür ederim.

Selamlar Sevgili @TarıkTercan

Konu süreci sessiz,sakin ve bir o kadarda başarılı yönetiyorsunuz ki şuana kadar bu sürece dair hiç bir şikayete konu olan bir yorum görmedim.Operasyon sürecini bu kadar güzel yönettiğiniz için şahsım adına çok teşekkür ederim.
Selamlar Sevgili Vural Bey,

Çok teşekkür ederim güzel değerlendirmeleriniz için. En iyi hizmeti optimum seviyede vermemiz gerekiyor. Mutlu edebiliyorsak biz daha mutlu oluyoruz.

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Yeni yıla girmemize çok az bir sürenin kaldığı şu günlerde verdiğimiz toplu alımın sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Aralık 4. Hafta'nın tüm siparişleri kargoya iletildi, maillere de takip linkleri gönderildi. Son düzlüğe giriyoruz. Yakında güzel bir sürpriz daha açıklayacağız. Herkese keyifli bir haftasonu diliyorum.

Selamlar

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Son haftanın ilk partisi de bugün kargoya teslim edildi ve maillere takip numaraları iletildi. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ocak 1. Hafta kavrumlarına da güzel bir ilgi var. Bizim yoğun mesaimiz Ocağın ilk haftası da devam edecek gibi gözüküyor. Güzel bir hafta diliyorum herkese.

Selamlar

Merhaba,

9dk çok uzun bir süre. Öğütümde toz oluşumu ve çok ince bir öğütüm gerekir bu süreler için. Biz dükkanda Hario bol poşet kullanıyoruz. Gayette akışı güzel, tıkanma gibi bir durum hiç yaşamadık. Web sitemizde bulunan ürünün referans reçetesinden deneme yapma şansınız oldu mu?

Selamlar
Tarık Bey hali hazırda Gedep Worka Moccamaster'da şahane oldu. French Press için reçete öneriniz olur mu?

French press forumda pek yüzüne bakılan ekipman değil ama bu tarifle ben tekrar sevdim kendisini :)

The Step-by-Step Guide to James Hoffmann's French Press Method

10710 nolu sipariş de katılmış olduğum ilk toplu alım oldu. Bilhassa Santa Rosa'yı çok merak etmekteyim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlar @VandalKoala

Evvela aramıza hoş geldin,afiyetle tüketmeni temeni ederim.
Santa Rosa'yü tüketmeye başlamadan evvel 3 hafta kadar degassing sürecini doldurmasını beklemeni tavsiye ederim.

Selamlar @VandalKoala

Evvela aramıza hoş geldin,afiyetle tüketmeni temeni ederim.
Santa Rosa'yü tüketmeye başlamadan evvel 3 hafta kadar degassing sürecini doldurmasını beklemeni tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Santa Rosa'nın yanında edinmiş bulunduğum El Salvador La Reforma'da aynı tarihte kavrulmuş olacak. Onun için de o kadar beklemeli miyim?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Santa Rosa'nın yanında edinmiş bulunduğum El Salvador La Reforma'da aynı tarihte kavrulmuş olacak. Onun için de o kadar beklemeli miyim?

Selamlar @VandalKoala

El Salvador için klasik olarak 10 Gün kafi gelecektir diye düşünüyorum lakin bu hususta en doğru bilgili sevgili @TarıkTercan paylaşacaktır.Ben El Salvador'u 17-18.Gün tüketmeye başladım lakin degas süresinin tada etkisi gözlemleyemedim.

Fakat Santa Rosa'yı 10. - 11.gün tüketmeye başladım lakin sevgili tarık tercanın önerisi ile 10 gün kadar daha beklettim,degas çok fark ettirdi lezzetinde.

GÜNCELLEME

Herkese merhaba,

Son haftanın ilk partisi de bugün kargoya teslim edildi ve maillere takip numaraları iletildi. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ocak 1. Hafta kavrumlarına da güzel bir ilgi var. Bizim yoğun mesaimiz Ocağın ilk haftası da devam edecek gibi gözüküyor. Güzel bir hafta diliyorum herkese.

Selamlar
Merhaba #10689 numaralı siparişim için mailimde veya sitede bir kargo bilgisi edinemedim de yardımcı olur musunuz? Acaba geç mi kaldım, önümüzdeki hafta mı gelecek? Kahvem bitti de ona göre ayarlama yapacağım. Toplu alım sırasındaki tutumunuz övülünce katılmak için hızlı içtim bu ay da.

Sağlıklı günler dilerim.

Geri