• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2025 Ankara Kahve Festivali

CoffeeBerry

Yeni Üye
Herkese merhaba!

Forum üyesi olup Ankara Kahve Festivali'ne katılacak firmaların, biz kahve severler ile festival öncesi tanışma imkanı bulup, kendilerini tanıtabilecekleri ve hangi ürünleri ile festivalde buluşacağımızı anlatabilmeleri için bir konu başlığı açma ihtiyacı hissettim.
Böylece festival öncesi bu konu başlığı altında firmalar kendi tanıtımlarını yapabileceği gibi, festival süresince ziyaretçiler de deneyimlerini paylaşabilir.

Herkese kahve dolu günler...

📢 Duyuru – Kaseler Hakkında 📢

🍵 Kaseleri bir kısmını Ankara Festivalindeki Tone standına bırakacağım.

Bir adet isteyen forumcular oradan gelip alabilir 🙌 Ancak herkese vermemek adına, sadece forum üyelerine özel olacak.

🔑 Şifre: Çilek Notası 🍓
(Şifreyi söyleyen forumculardan başkası alamayacak 😉)

Son düzenleme:
Pazar günü gideceğim bende, festival nasıldı giden arkadaşlar deneyim paylaşabilir mi?

İyi. hayal ettiğim gibi. Pazaryeri gibi.

Sakindi. Gerçi Cuma sabah gittim.

İnsanların çoğu zaten büyük markalarla ilgileniyor (Tchibo, Media Markt vs.)
Kahve ile alakası olmayan firma da var (yüzde 30)

Kalan yüzde 30 bizim nitelikli firmalar.

2 saat onlara ayırdım. İlk önce ID Fine'dan fincanimi aldım sonra merak ettiğim firmalara gidip tadım yaptım. Bazi kahve alacaktım mesela, beğenmediğim icin almadim. Iyi oldu mesela.

Yolunuz düşerse gidilir. Yer biraz ters. Bu sebeple kesin gidin diyemem.

İnsanları görmek guzel. Kavuruculara sormak istedikleriniz varsa mesela.
İnsanlar da bizim içtiğimiz kahveleri nasil sevmedikleri görmek de eğlenceli. Suratları ekşitip hemen kaçıyorlar. 😅

Tone'dan içtiğim kahveyi hala damağımda :love:

Forumdan aşina olduğum Coffee Department, Grizzly, Niji, Spada ve Tone firmaları ile tanışma, farklı kahvelerini test etme şansı buldum. Kendilerinden yeni bilgiler, tecrübeler edindim. Kronotrop firmasını da merak ediyordum ancak bulamadım.
Tone, Niji ve özellikle Coffee Department firmalarına güler yüzleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.
@kahveanalisti 3D baskı hediye için de ayrıca teşekkürler.
Gitmeyi düşünüp henüz karar vermemiş olanlara erken saatte gitmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.

Aklımda kalan ve güzel bulduğum :

Coffee Department : Indonesia Ijen Lestari Mossto Natural
A4 : Colombia Milan washed MG
Montag : Pink Lasso !!!! / Funky Berry
ULTRA : espresso olarak OMNI baya güzeldi
TONE : hepsi demek isterim. Espresso olarak bir Etiopyalardan
Hermod : Honduras El Jardin 120 hours (çok güzel rahatsız edici fermente tat yok)

İlginç bir şekilde 3-4 tane Etiyopya farkli farkli yerlerden kötü buldum. Kokudan bariz bir quaker/yer fıstığı aroma vardı.

Bugün sabah seansında festivaldeydim ilk başta çok sakindi ancak saat 1e doğru inanılmaz kalabalık oldu öyle olunca çıktık biz de. Bu sürede Coffee Department, Tone, A4, Niji, Deal, Spada, Pacas, Spada, Ordinaryus ve bir çok nitelikli kavurucu standına uğradık aklımda kalanları paylaşmak isterim.

Coffee Department standında Metin bey çok ilgiliydi tüm kahveleri tek tek tanıttı ve bizim için Ijen Lestari mossto natural demledi çok beğendik. Kendilerini yüz yüze tanıdığım için de çok mutlu oldum

A4 standında Sefer Bey kurmuş La Marzoccoyu festivalin meşhur kahvesi Milandan espresso yapıyor tıpkı Sefer beyin ilgisi ve sohbeti gibi kahve de çok çok keyifliydi.

Tone Coffee standındaki arkadaşlar çok ilgililerdi. Onlarda da La marzoccoyu görünce kendilerinden bi modern espresso istedim. Colombia Maypop Culturingden bana bir espresso demlediler festivalde içtiğim açık ara en iyi kahveydi.

Deal ve Niji standındaki arkadaşlar da aynı şekilde çok ilgililerdi.

Standlara ilk yaklaştığınızda genelde klasik tatlara sahip çekirdekler öneriyorlar çünkü festivale katılan hemen hemen kimsenin nitelikli kahve ile ilgili bir fikri bile yok. Sonra biraz kahve üzerine sohbet edince hemen herkes iyi kozlarını oynamaya başlıyor

2 saatte sayısız kahve içtim biraz çarpıntı yaptı ama çeşit çeşit kavurucuların kendi elleriyle demlediği kahveleri onlarla tanışıp sohbet etme fırsatı bularak deneyimlemek harikaydı.

Bugün deneyimleme fırsatı buldum oldukça kalabalıktı, merak ettiğim bir çok seçkiyi deneme fırsatı buldum. A4 Kahve’nin seçkileri çok hoşuma gitti, özellikle El Mirador mükemmeldi.
Deal coffee de Colombia geisha çok floral, güzel bir kahveydi. Bu deneyimi yaşamak çok güzeldi, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Ankara Kahve Festivali’nde standımıza uğrayıp kahvelerimizi tadan, sohbet eden, destek veren ve yanımızda olan herkese gönülden teşekkür ederiz.

Gerçek “community” dediğimiz şey tam da buydu — sizlerle birlikte olduğumuzu hissetmek, kahve üzerinden böyle güçlü bir bağ kurmak bizim için çok değerliydi.

Herkese teşekkürler, Niji ekibi olarak İzmir Kahve Festivali’nde yeniden buluşmak üzere!

📢 Duyuru – Kaseler Hakkında 📢

🍵 Kaseleri bir kısmını Ankara Festivalindeki Tone standına bırakacağım.

Bir adet isteyen forumcular oradan gelip alabilir 🙌 Ancak herkese vermemek adına, sadece forum üyelerine özel olacak.

🔑 Şifre: Çilek Notası 🍓
(Şifreyi söyleyen forumculardan başkası alamayacak 😉)
Festivale katılmıştım ama bunu yeni gördüm 🥲 Festivalde olup kaseyi kaçırmak 🥲🥲

Ben bunu festivalden önce gördüğüm ve festivalde tone standına kamp kurduğum halde almayı unuttum öyle düşünüp içinizi rahatlatabilirsiniz 😅
Hahaha evet bu daha üzücüymüş kabul edebilirim 😢😅 İçimi rahatlatmak demeyelim de halime şükretmek diyelim 😅

Geri