• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2023 Dünya Kahve Yarışması Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Maalesef bu sene yarışma bizim açımızdan buruk geçti. Demleme ve Türk kahvesi kategorilerinde yarışan adaylarımız vize problemi nedeni ile yarışmaya katılamadılar. Ama onlar bizim birincilerimiz ❤️

2023 Barista Yarışması Sıralaması
Ekran Resmi 2023-06-24 21.15.50.jpeg
1. Boram Um, Brazil
2. Daniele Ricci, Italy
3. Jack Simpson, Australia
4. Isaiah Sheese, United States
5. Dawn Chan, Hong Kong
6. Patrick Rolf, Denmark

2023 Tadım Yarışması Sıralaması
Ekran Resmi 2023-06-24 21.17.59.jpeg
1. Young Baek representing Australia!
2. Mandie Soengkono, Indonesia
3. Andrii Vasyliev, Ukraine
4. Oretis Sfiris, Greece

2023 Türk Kahvesi Yarışma Sonuçları
Ekran Resmi 2023-06-24 21.18.52.jpeg
1. Pierre de Chanterac, France
2. Cezara Cartes, Romania
3. Mariam Erin Pinza, United Arab Emirates
4. Dimitris Karampas, Greece

2023 Demleme Yarışması Sonuçlar
Ekran Resmi 2023-06-24 21.19.09.jpeg

1. Carlos Medina, Chile
2. Savina Giachgia, Greece
3. Garam Victor Um, Brazil
4. Luca Croce, United Kingdom
5. George Peng, China
6. Giacomo Vannelli, Italy

Maalesef bu sene yarışma bizim açımızdan buruk geçti. Demleme ve Türk kahvesi kategorilerinde yarışan adaylarımız vize problemi nedeni ile yarışmaya katılamadılar. Ama onlar bizim birincilerimiz ❤️

2023 Barista Yarışması Sıralaması
Ekli dosyayı görüntüle 27331
1. Boram Um, Brazil
2. Daniele Ricci, Italy
3. Jack Simpson, Australia
4. Isaiah Sheese, United States
5. Dawn Chan, Hong Kong
6. Patrick Rolf, Denmark

2023 Tadım Yarışması Sıralaması
Ekli dosyayı görüntüle 27330
1. Young Baek representing Australia!
2. Mandie Soengkono, Indonesia
3. Andrii Vasyliev, Ukraine
4. Oretis Sfiris, Greece

2023 Türk Kahvesi Yarışma Sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 27332
1. Pierre de Chanterac, France
2. Cezara Cartes, Romania
3. Mariam Erin Pinza, United Arab Emirates
4. Dimitris Karampas, Greece

2023 Demleme Yarışması Sonuçlar
Ekli dosyayı görüntüle 27333

1. Carlos Medina, Chile
2. Savina Giachgia, Greece
3. Garam Victor Um, Brazil
4. Luca Croce, United Kingdom
5. George Peng, China
6. Giacomo Vannelli, Italy
Patrik yine mi olmadı be:(

Bugün de Arzum OKKA için yaktık, bizden yarışmacı olmamasına rağmen sponsorluk yaptı, belki çekilirdi ama sözleşme o bu şu yüzünden çekilemedi, reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi, bu arada cezve ibrik kupaları bana alakasız ve çirkin geldi

Brewers cup için konuşursak çıkarımlarım şu şekilde;

-Böyle giderse seneye adı World OREA Brewers Cup olacak gibi.
-Geisha ve Eugenoides yine bol bol karılmış.
-Kahveler hala enteresan biçimde bilinen birkaç çiftlikten genelde tercih edilmiş(El paraiso, Immaculada,Janson,Savage hatırladıklarım) Yani yarışmalarda derece almış bir çok çiftlik olmasına rağmen neden bunlar insan merak ediyor.
-Sakin kalmak önemli. Aralarında en sakin olan Şilili eleman götürdü yarışmayı gördüğünüz gibi.
-Sasa Sestic'in paragon zamazingosunun da kullanıldığını gördük. Soğuk demir top olayı enteresan gerçekten. Ama belli ki pek jüriyi etkileyememiş.
-Yunan yarışmacının ne konuştuğunu anlamak evdeki hayvanların sesleriyle ifade ettiklerini anlamaktan daha zordu. Bu kadar kötü bir İngilizceye eğer 2. olunabiliyorsa, azıcık düzgün aksanla şu forumdan herhangi bir kişi ilk 10a girer.
-Son olarak izlediğim son birkaç yılın en sıkıcı, sıradan ve dandikimsi brewers cupıydı.

-Son olarak izlediğim son birkaç yılın en sıkıcı, sıradan ve dandikimsi brewers cupıydı.
Buna sonuna kadar katılıyorum. Son 2-3 senede hep yeni bir şeyler olurdu, bu çok sıkıcı göründü. Total ekipman estetiğini de beğenemedim ben. Kullanılan fincanlar vs vs. Hele 2 adet sapındaki ahşap kaplama sökülmüş, eskimiş brewista kullanan bir abi vardı. Yarışma için ödünç alamadın mı be :(

Barista yarışmasında da bi estetiksizlik görüyorum ben. Mesela Patrik rolf ile estetik algımız hiç uyuşmuyor herhalde, kullandığı her ekipman çirkinlik abidesiydi bence.

Örnek:

Ekli dosyalar

• 1687637412404.png
    1687637412404.png
    286.8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Geri