• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zwilling Enfinigy Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crwnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crwnts

Barista
İsim
İlkay
Daha fazla  
İsim
İlkay
Espresso Makinesi
Lelit Glenda PID, Arçelik K-3185
Değirmen
Eureka Mignon Zero, Zwilling Grinder, 1Zpresso Jx-pro, Arzum beangourmet
Ekipmanlar
Hario V60 Decanter, Aeropress, Joepresso
Uzantıda bulunan kahve değirmeni hakkında bilgisi olan kimse var mı? 140 basamaklı ayar sistemi var yarın mağazada gidip bakacağım 2. %50 indirmli iddaya göre espresso inceliğine iniyormuş conical burr tam göremedim ama 5 açılı kesici mevcut Timemore C2 ile aynı.

Uzantıda bulunan kahve değirmeni hakkında bilgisi olan kimse var mı? 140 basamaklı ayar sistemi var yarın mağazada gidip bakacağım 2. %50 indirmli iddaya göre espresso inceliğine iniyormuş conical burr tam göremedim ama 5 açılı kesici mevcut Timemore C2 ile aynı.
Merhaba, bu modeli inceleme fırsatı buldunuz mu?

@coolblue ürünü satın aldım ve günlük olarak ofiste kullanıyorum. Açıkçası 1zpresso satarak aldım. Kesinlikle el değirmeni daha lezzetliydi ancak pratiklik olarak elektrikli değirmen önde. Değirmen gerçekten çok toz üretiyor. V60 ile demlerim hiç 25 gr 2:40 larda bitmedi🙂 espresso için denemedim ama baya ince öğütüyor. Bu arada retention yüksek değirmeni itip kakınca 1-1.5 gr arası kayıp oluyor. Piano black kaplama çok çiziliyor. Single dose olarak kullanmak çok mantıklı değl. 3000 TL olarak aldım fiyat / performans olarak uygun ancak güncel fiyatı Şubat'23 te 4500 TL bence değmez. Değirmen bence asiditeyi gölgeliyor. Ceviz fındık ya da kakao gibi tatlar daha belirgin. Daha önce demlediğim çekirdekler bu değirmen de daha sıradanlaştı.

@coolblue ürünü satın aldım ve günlük olarak ofiste kullanıyorum. Açıkçası 1zpresso satarak aldım. Kesinlikle el değirmeni daha lezzetliydi ancak pratiklik olarak elektrikli değirmen önde. Değirmen gerçekten çok toz üretiyor. V60 ile demlerim hiç 25 gr 2:40 larda bitmedi🙂 espresso için denemedim ama baya ince öğütüyor. Bu arada retention yüksek değirmeni itip kakınca 1-1.5 gr arası kayıp oluyor. Piano black kaplama çok çiziliyor. Single dose olarak kullanmak çok mantıklı değl. 3000 TL olarak aldım fiyat / performans olarak uygun ancak güncel fiyatı Şubat'23 te 4500 TL bence değmez. Değirmen bence asiditeyi gölgeliyor. Ceviz fındık ya da kakao gibi tatlar daha belirgin. Daha önce demlediğim çekirdekler bu değirmen de daha sıradanlaştı.
Detaylı yorumunuz için teşekkürler. Yine de p/f olarak dikkat çekici duruyor. Tasarım konusunda da oldukça başarılı.

Detaylı yorumunuz için teşekkürler. Yine de p/f olarak dikkat çekici duruyor. Tasarım konusunda da oldukça başarılı.
Bence de şık duruyor ofiste her gün kullanıyorum. Açıkçası https://tincoffee.net/urun/eureka-mignon-filtro/ ürünü benzer fiyat bandında stok olsa büyük ihtimalle Mignon Filtro alırdım. O tat profilini daha çok seviyorum. Zwilling asiditeyi baskılıyor toz ürettiği için demlemeler de daha uzun sürüyor. Ürettiği çıktı da kahve tatları daha yoğun hatta ofistekiler benim daha önce ofiste kullandığım 1Zpresso Jx-Pro dan sa bu değirmeni daha çok beğeniyorlar daha az ekşi kahveler oluyormuş :)

Bu değirmen için farklı yorumu/deneyimi olan var mı? 140 klik ayar olması pazarlama oyunu mu? hiç mi alınmaz 😁

Açıkçası ofiste kullanıyorum iş değişikliğinde eve de gwitedim espresso da denedim espresso yapıyor ancak topaklanma çok fazla tekrar alacak olsam https://amzn.eu/d/iq7UwoF tercih ederdim

Geri