• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satıldı Zümrüt Karaca Etiyopya Koke 250 gr paket

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Aeropress, v60 İmmersion Switch, v60 seramik, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Merhaba arkadaşlar, temmuz alımında siparişlerdeki karışıklık nedeniyle iki ayrı paket teslim aldım, ikinci paketi hali hazırda sonraki alıma kadar yeterli miktarda kahvem olması hasebiyle Zümrüt Karaca Bey'in değerli oluruyla tanıdık arkadaşlardan başlamak üzere ücret almadan paylaşmaya karar verdim . Şu an elimde son bir paket 19.06 kavrum tarihli Etiyopya kaldı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

*Öncelik Bursa içi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, temmuz alımında siparişlerdeki karışıklık nedeniyle iki ayrı paket teslim aldım, ikinci paketi hali hazırda sonraki alıma kadar yeterli miktarda kahvem olması hasebiyle Zümrüt Karaca Bey'in değerli oluruyla tanıdık arkadaşlardan başlamak üzere ücret almadan paylaşmaya karar verdim . Şu an elimde son bir paket 19.06 kavrum tarihli Etiyopya kaldı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

*Öncelik Bursa içi.
Gerçek kahve dünyasına yeni adım atmaya başladım ne kadar farklı kahve denersem o kadar iyi düşüncesiyle hareket ediyorum afyonkarahisardayim ptt kargo ile alabilirim

*Öncelik Bursa içi.
Merhabalar,

Öncelikle çekirdek paylaşımınız takdir edilesi bir olay. Bende elimde kahve olması sebebi ile haziran alımına katılamamıştım. Şuanda elimde ki kahve stoğu bir hayli azaldı , temmuz ayında toplu alım ile dengeleyeceğim. Dolayısıyla stogumun az kalması sebebi ile Kavacık/İstanbul ptt,yurtiçi vs farkmaksızın alabilirim.

güzel düşünceniz için tebrik ederim sizi. ben haziran ayı alımına stoğum dolasıyla katılamamıştım. bu çekirdeği merak ediyordum sadece 50 gram alabilirim tadım için. bursadayım

Haziran ayı toplu alımına katılamadım, şuan elimde ki kahve miktarı da oldukça azaldı gönderim yapmayı düşünürseniz Koaceli'de yaşıyorum. Bu ince dusuncenizden dolayı tebrik ve teşekkür ederim :)

arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi önceliğim Bursa içi elden teslim etmek. Eğer kulüpten bu mümkün olmazsa karşı ödemeli kargoyla gönderirim pekala

bursa nilüfer'deyim, alabilirim..:)

Bende Bursa yıldırım dayım. Yakinsak alabilirim. İhtiyacı olan arkadaş varsa ona öncelik verirsiniz sevinirim. Benim ihtiyacım yok onu belirtiyim. Bu güzel düşünceniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.

üstte bursadayım diye yazmıştım ama görmediniz sanırım

üstte bursadayım diye yazmıştım ama görmediniz sanırım
anlayışınıza sığınarak 250 gr lık paketi bölmeye ayıracak zamanım yok. Bütün halinde devredeceğim, zaten aksilik dün gece itibariyle sağlık raporu alma durumuna gelecek kadar rahatsızlandım, evde istirahata çekilirsem teslimat adresi Muradiye/Osmangazi olursa benim açımdan iyi olur

Geri