• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zagreb kahve gezisi.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkin

Barista
İsim
arkin
Daha fazla  
İsim
arkin
Bayram tatilini fırsat bilip Zagreb yaptık .... gelmişken 3'cü nesil kahve mekanlarını da gezdik. Tam bir hayal kırıklığı ....

kahve çok sevilmesi ve içilmesine rağmen bütün gittiğim kahve kavurucularında 2-3 çeşit kahve çekirdeği var ve bir çoğu filtre kahve satmıyor.

Four Wheel Coffee Roasters
Cogito Coffee / Varsavska
Eli's Caffe
Quahwa coffee
Cogito Coffee / Urine
Amelie coffe
monocycle speciality coffee

uygun olan 2-3 tanesi ile konuştum ... tipik heryerde olan sorunlar filtre kahve / özellikli kahve talebi olmadığı için zaman içinde satmayı bıraktılar . normal rutine döndüler. sadece 1-2 çeşit espresso o kadar sütlü / sütsüz ....

özellikle 4 ülke birincilliği olan eli's coffe ile 1 saat konuştum. "o kadar uğraştım kimsenin umurunda değil , burası Kopenhag değil dedi "

özet: özellikli kahve için Zagreb'e gelmeyin ama güzel şehir gezilir....

Son düzenleme:
Bayram tatilini fırsat bilip Zagreb yaptık .... gelmişken 3'cü nesil kahve mekanlarını da gezdik. Tam bir hayal kırıklığı ....

kahve çok sevilmesi ve içilmesine rağmen bütün gittiğim kahve kavurucularında 2-3 çeşit kahve çekirdeği var ve bir çoğu filtre kahve satmıyor.

Four Wheel Coffee Roasters
Cogito Coffee / Varsavska
Eli's Caffe
Quahwa coffee
Cogito Coffee / Urine
Amelie coffe
monocycle speciality coffee

uygun olan 2-3 tanesi ile konuştum ... tipik heryerde olan sorunlar filtre kahve / özellikli kahve talebi olmadığı için zaman içinde satmayı bıraktılar . normal rutine döndüler. sadece 1-2 çeşit espresso o kadar sütlü / sütsüz ....

özellikle 4 ülke birincilliği olan eli's coffe ile 1 saat konuştum. "o kadar uğraştım kimsenin umurunda değil , burası Kopenhag değil dedi "

özet: özellikli kahve için Zagreb'e gelmeyin ama güzel şehir gezilir....

Balkanlarda da genel olarak bir Lavazza modası var. Bir çok yerde otomatı var, insanlar kötü kahveleri bayıla bayıla içiyor.

Geri