Bayram tatilini fırsat bilip Zagreb yaptık .... gelmişken 3'cü nesil kahve mekanlarını da gezdik. Tam bir hayal kırıklığı ....
kahve çok sevilmesi ve içilmesine rağmen bütün gittiğim kahve kavurucularında 2-3 çeşit kahve çekirdeği var ve bir çoğu filtre kahve satmıyor.
Four Wheel Coffee Roasters
Cogito Coffee / Varsavska
Eli's Caffe
Quahwa coffee
Cogito Coffee / Urine
Amelie coffe
monocycle speciality coffee
uygun olan 2-3 tanesi ile konuştum ... tipik heryerde olan sorunlar filtre kahve / özellikli kahve talebi olmadığı için zaman içinde satmayı bıraktılar . normal rutine döndüler. sadece 1-2 çeşit espresso o kadar sütlü / sütsüz ....
özellikle 4 ülke birincilliği olan eli's coffe ile 1 saat konuştum. "o kadar uğraştım kimsenin umurunda değil , burası Kopenhag değil dedi "
özet: özellikli kahve için Zagreb'e gelmeyin ama güzel şehir gezilir....
kahve çok sevilmesi ve içilmesine rağmen bütün gittiğim kahve kavurucularında 2-3 çeşit kahve çekirdeği var ve bir çoğu filtre kahve satmıyor.
Four Wheel Coffee Roasters
Cogito Coffee / Varsavska
Eli's Caffe
Quahwa coffee
Cogito Coffee / Urine
Amelie coffe
monocycle speciality coffee
uygun olan 2-3 tanesi ile konuştum ... tipik heryerde olan sorunlar filtre kahve / özellikli kahve talebi olmadığı için zaman içinde satmayı bıraktılar . normal rutine döndüler. sadece 1-2 çeşit espresso o kadar sütlü / sütsüz ....
özellikle 4 ülke birincilliği olan eli's coffe ile 1 saat konuştum. "o kadar uğraştım kimsenin umurunda değil , burası Kopenhag değil dedi "
özet: özellikli kahve için Zagreb'e gelmeyin ama güzel şehir gezilir....
Son düzenleme: