• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurtdışından niche

İkram1903

Barista
İsim
İkram
Daha fazla  
İsim
İkram
Espresso Makinesi
Lelit mara x
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Orea hario fellow lelit normcare
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kars
Herkese iyi akşamlar, yaklaşık beş aylık ( CMD mk4, Mara X ) espresso serüveninden sonra niche zero ya geçme kararı verdim İngiltere’den tanıdıklar aracılığıyla getirme şansım oldu. Bi kaç sorum olacaktı daha önceden tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
- İngiltere’den alındığında priz seçeneğini değiştirme şansı varmı. Yada direk bize uyumlu mu geliyor.
- Diyelim alamadı dönüştürücülerle bi sıkıntı çıkarır mı voltaj farkı herhangi bi sorun çıkarır mı.
Ona göre karar verip almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler iyi demlemeler…

İngiltere 230 V 50 hz elektrik kullanıyor, yani gerilim seviyesi Türkiye ile aynı, sadece ucu dönüştüreceksiniz dolayısıyla düzgün bir dönüştürücü olduktan sonra problem yaşamazsınız.

Sipariş verirken plug seçeneğini EUR olarak seçtiğinizde ekstra dönüştürücüye ihtiyaç kalmaz , direk takıp kullanabilirsiniz.

Peki diyelim ki yurtdışından bir arkadaşımıza niche aldırdık internetten. Ayrıca vergi ödemek gerekir mi? Orada ya da buraya getirirken.

İngiltere içinde bildiğim kadarı ile vergi yok ya da çok cüzi ancak diğer Avrupa ülkelerine vergi var ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum ama Hollanda için 50 € olabilir + kargo vardı sanırım. Türkiye ye bir arkadaşınız ile valiz içinde getirterek vergi ödemeden getitrebilirsiniz. Kendi konusu içinde 2 yıl önceki yazışmalarda daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Bende bi göz gezdirdim konuyla ilgili dediğiniz yazışmayı bulamadım o yüzden konu açtım yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bende bi göz gezdirdim konuyla ilgili dediğiniz yazışmayı bulamadım o yüzden konu açtım yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben daha yeni valizde getirttim, TR ye girişte herhangi bir sorun masraf çıkmadı.
Biraz şans işi de olabilir ama en olmadı İngiltere de kullanıyordum yanımda getirdim der. Sorn olacak bir şey değil bence.

Geri