Armavirumquecano
Üye
Merhaba arkadaşlar, bir aylık yoğun bir dil kursu için Göttingen, Almanya'ya geldim. Ayın 30'unda döneceğim, kahve getirmek isteyen varsa, cüzi bir komisyon karşılığında getirebilirim.
Yanlış anladınız sanırım. Şuan Göttingen'deyim, dönmeden muhtemelen Almanya'da bir roastery'den sipariş vermeyi planlıyorum. Burada da kahveler ortalama 15 Euro + kargo olduğundan, tek başıma sipariş vermektense, birkaç kişi için sipariş verebilirim diye düşündüm. Kendime en fazla 250 gramlik bir paket alacagim.Göttingen'e gelmeden hallediyorsunuz iyi düşünmüşsünüz.
biz gelmeden siz hallediyorsunuz demek istemiştim. herkes göttingene gelmek istemeyebilir.Yanlış anladınız sanırım. Şuan Göttingen'deyim, dönmeden muhtemelen Almanya'da bir roastery'den sipariş vermeyi planlıyorum. Burada da kahveler ortalama 15 Euro + kargo olduğundan, tek başıma sipariş vermektense, birkaç kişi için sipariş verebilirim diye düşündüm. Kendime en fazla 250 gramlik bir paket alacagim.
bu biraz enteresan. biraz forumu kurcalarsanız insanlar birbirleriyle hediyeleşiyor, karşılık beklemeden kavurucular ekstra hediyeler gönderiyor vs. Hatta insanlar toplaşıyor beraber yurtdışından sipariş veriyor gümrük daha aza geliyor. Yani yanlış anlamayın da bu işi "cüzi bir komisyon"la yapacaksak burada toplaşır gider bir çuval beğendiğimiz yeşil kahveyi alır kavurmayı kabul edecek bir kavurucu arkadaşla kavurur (ki eden çıkacaktır) o cüzi komisyon da bu kavurucu arkadaşın kazanç hanesine yazar. Size cüzi bir komisyonla afiyetler dilerim.kahve getirmek isteyen varsa, cüzi bir komisyon karşılığında getirebilirim.
Bonanza'ya da bir göz atabilirsiniz.Nasipse 19-23 eylülde almanyadayım -berlin- ben de dostlar. İsteği olan varsa şimdiden haber etsin barna falan uğramaya çalışacağım.
No commission yes coffeefriendship.
beni yazar misiniz yesil geisha listesine (butce 28tlburada toplaşır gider bir çuval beğendiğimiz yeşil kahveyi alır kavurmayı kabul edecek bir kavurucu arkadaşla kavurur
yoksa mokapot mu?beni yazar misiniz yesil geisha listesine (butce 28tl