• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurtdışından gelen çekirdeğimsi

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Merhaba arkadaşlar,

Belçika'dan bi akrabam bunu getirmiş. Henüz detayları öğrenemedim. hemen heyecanla foruma bi yazayım dedim. Tartmadım ama 2-3 kilo gelir sanırım. Defectleri ayırsak 1 kilo, kavurunca o bile etmez galiba 🥲. Eskiden nescafe getirilirdi en azından bu da bi gelişme.

Kavurmayı bilen bi hayırsever yok mu. Şöyle bi workshop yapalım. Ankaralı ihtiyaç sahibi forumdaşlarla paylaşırız.

IMG_20220816_002706.jpg

Sumatra'ya benziyor.

Merhaba bende Kiffa var Ankara'dayım kavurmayı deneyebiliriz fakat çekirdek hiç iç açıcı durmuyor

Yerim sabit olsa bir kiffa belasına düşmeyi bende istiyorum aslında.

Kiffa ile yazın kavrum yapmak saunay girmek gibi😃

Geri