• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt dışından kahve temin etme

İyi akşamlar arkadaşlar. Togay bey gardelli getirdikçe ondan alıyorum fakat o getirmediği zamanlarda tam anlamıyla nitelikli kahveden mahrum kalıyorum. Adminlerimiz hasbean'den the barn'dan kahve getirdikçe imreniyorum açıkçası fakat daha önce hiç almadığım için nasıl alınır pek de bir fikrim yok :) . Şimdi uzun lafın kısası bu konu ile ilgili kahveyi sipariş etsek ne kadar sürede gelir ? ya da 3-5 kişi toplanıp birlikte alsak nasıl olur, kimler katılır ?

İyi akşamlar arkadaşlar. Togay bey gardelli getirdikçe ondan alıyorum fakat o getirmediği zamanlarda tam anlamıyla nitelikli kahveden mahrum kalıyorum. Adminlerimiz hasbean'den the barn'dan kahve getirdikçe imreniyorum açıkçası fakat daha önce hiç almadığım için nasıl alınır pek de bir fikrim yok :) . Şimdi uzun lafın kısası bu konu ile ilgili kahveyi sipariş etsek ne kadar sürede gelir ? ya da 3-5 kişi toplanıp birlikte alsak nasıl olur, kimler katılır ?

Aşağıdaki konuda sorularınız cevabı mevcut :)

Burada da kampanyalar var.

"Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları"
Bu başlıkta bir konu var. Orayı inceleyebilirsiniz.

Zor bir şeyi yok ki, yurtiçi bir firmanın sitesinden nasıl online sipariş veriyorsan öyle, tek fark sipariş ver değil ‘place your order’a basıyorsun.

Acaba yurt dışından tanıdığımız bize kargo yollasa ürünü ordan alsa, normal bir kargo gibi ,akrabaya yollanan mesela, gönderse. Kahve olur, kahve ekipmanı olur. Ürün türkiyeye geldiği zaman ücretlenme nasıl oluyor?
Faturası olmadığı için nasıl bir ücretlendirme oluyor?
Ürün sıfır değilse fark ediyor mu? Mesela ikinci el bir ürün gönderimi olsa ücretlenme de bir değişim oluyor mu?
Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim teiekkürler

Acaba yurt dışından tanıdığımız bize kargo yollasa ürünü ordan alsa, normal bir kargo gibi ,akrabaya yollanan mesela, gönderse. Kahve olur, kahve ekipmanı olur. Ürün türkiyeye geldiği zaman ücretlenme nasıl oluyor?
Ürün sıfır değilse fark ediyor mu? Mesela ikinci el bir ürün gönderimi olsa ücretlenme de bir değişim oluyor mu?
bu benim de merak ettiğim bir konu fakat bireysel kargolar pahalı. firmaların kargolarla anlaşmaları olduğu için vergilerle birlikte bile bireysel kargolamadan daha ucuza geliyor olabilir (emin değilim)

Biraz gümrük memurunun insiyatifine de bağlı hocam, ama takılıp sizden fatura istemeleri yüksek bir olasılık. Kendi kullanılmış tişörtlerine vergi ödetilen bir arkadaşımız olmuştu, aynı şekilde yurt dışından bir dostumuzun hediye gönderdiği kendi aile fotoğrafı albümüne ciddi vergi ödediğimizi de hatırlıyorum. Fatura istemeleri yine iyi bir sonuç olabiliyor, bahsettiğim albüme 20 euro civarı vergi ödemiştik, kendileri fiyat biçmiş sağolsunlar. Uzun lafın kısası gümrük ilginç bir yer

Son düzenleme:
Biraz gümrük memurunun insiyatifine de vali hocam, ama takılıp sizden fatura istemeleri yüksek bir olasılık. Kendi kullanılmış tişörtlerine vergi ödetilen bir arkadaşımız olmuştu, aynı şekilde yurt dışından bir dostumuzun hediye gönderdiği kendi aile fotoğrafı albümüne ciddi vergi ödediğimizi de hatırlıyorum. Fatura istemeleri yine iyi bir sonuç olabiliyor, bahsettiğim albüme 20 euro civarı vergi ödemiştik, kendileri fiyat biçmiş sağolsunlar. Uzun lafın kısası gümrük ilginç bir yer
Acaba başka ülkelerde de böyle mi😃

Geri