• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yume Coffee 🇯🇵

Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bayraklı
Facebook
coffeeyume
İzmir'den selamlar kahve kulübü ailesi 😊 Biz de bir başlangıç yapıp Yume ismiyle kahve dünyasına bir giriş yapmak istedik. Henüz çok yeniyiz, güzel kahvelerimizle umarım sizleri de buluştururuz 😊

Kahvelerimize www.shopier.com/yumecoffee adresinden ulaşabilirsiniz.

Kahve çeşitlerimizde %30 indirim vardır 🤟

Bol kahveli güzel günlere
👋

Son düzenleme:
Cerrado hariç çekirdeklerinizde kimlik bilgisi mevcut gözükmüyor eklemeniz mümkün olur mu yakın gelecekte?

Görsellerde paket üzerinde de originine dair herhangi bir bilgi yer almıyor.

Hayırlı olsun 🙏

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bir İzmirli olarak birgün atölyenize gelmeyi isterim

Yeni yıla özel tüm kahvelerde %30 indirim var 🤟

Harakiri Blend’i hangi durumlarda içmemiz gerekir?
Her zaman içilebilir. Sabah kalktığımızda uyanmak için, spor yapmadan önce, ders çalışırken, işyerlerinde çalışırken veya canımız kahve içmek istediğinde 😊 Diğer yüksek kafeinli kahvelerden farkı, acı tat olmaması diye düşünüyorum.

Her zaman içilebilir. Sabah kalktığımızda uyanmak için, spor yapmadan önce, ders çalışırken, işyerlerinde çalışırken veya canımız kahve içmek istediğinde 😊 Diğer yüksek kafeinli kahvelerden farkı, acı tat olmaması diye düşünüyorum.

Yok ben başka açıdan sormuştum 😅 ne bileyim bir görevli işini yanlış yapar falan hani... neyse 🤣

İyi kazançlar dilerim bu arada.

Öncelikle işinizde başarılar dilerim.

Kahvelerde %30 indirim yapacak kadar kar marjınız ya da iş hacminiz var mı?
Teşekkür ederim öncelikle. Kar marjını düşük tutuyoruz. Çok fazla kahve firması var ve pandemiyle birlikte online kahvede rekabet artmış durumda. Biz de tanıtım amaçlı kar marjını düşük tutup, hem ismimizi duyurmaya çalışıyoruz, hem de kahveseverlerin iyi kahveye daha düşük bütçeyle ulaşmasını sağlamak istiyoruz.

Ben kavrum yerinizş merak ediyorum kavrum alanı blend formülasyon işlemleri ve çekirdek bilgileri hangi makine de hangi log desteği ile nasıl bir alanda vs bunlar hakkında detaylı bilgi yada görsel var mı?

Bu yorumu ürünü denedikten sonra yapsaydınız en azından geribildirim olarak alırdım bunu.

yüksek kafeinli kahve yazdığınıza göre bol robustalı blend yapmışsınız. ürününüzü denemediğim gibi denemeyeceğim de. aynı işi yapan taft'ın kahvesinden hazzalabilen bir nitelikli kahvesever daha göremedim. hocam nitelikli kahve içmek için kahveye, ekipmana bir dünya para bayılan bir insanım. bu hayat kusuruma bakmayın ama robustalı blendler içmek için çook kısa..

Geri