• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Youtube Premium yıllık 47 TL kişibaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siyahfiltre06

Yeni Üye
İsim
Yusuf
Merhaba, YouTube Premium Aile grubu açtım, 4 kişilik boşluk mevcut, katılmak isterseniz Telegram üzerinden yazarsanız hızlıca davet linki iletebilirim, yıllık kişibaşı güncel fiyatı 47 TL yapıyor, uyguna geliyor, daha sonra ayrılmak isterseniz kalan ayların ücreti iade ederim.

Reklamsız kullanabilme, arkaplanda oynatabilme, videoları indirebilme, aynı hesabı sınırsız cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Mevcut hesabınız Premium oluyor, hesaplar birbirinden bağımsız.

Aynı şekilde Spotify ve Disney+ Aile grubum da var katılmak isteyen var ise.

TELEGRAM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Güncel 2 kişilik yerim var, ayrıca katılmak isterseniz Tidal, Spotify, Disney+ ve Netflix gruplarımda da yer var şimdilik.

Son düzenleme:
Baska bir forumda siyah06 nikli bi arkadas vardi ayni konu basligi acmisti.Daha sonra sorun yasayanlar oldu kimileri iadelerini aldiklarini soyledi kimileri alamadiklarini ayki kisimidir bilmiyorum uyarmak istedim.

Merhaba, YouTube Premium Aile grubu açtım, 4 kişilik boşluk mevcut, katılmak isterseniz Telegram üzerinden yazarsanız hızlıca davet linki iletebilirim, yıllık kişibaşı güncel fiyatı 47 TL yapıyor, uyguna geliyor, daha sonra ayrılmak isterseniz kalan ayların ücreti iade ederim.

Reklamsız kullanabilme, arkaplanda oynatabilme, videoları indirebilme, aynı hesabı sınırsız cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Mevcut hesabınız Premium oluyor, hesaplar birbirinden bağımsız.

Aynı şekilde Spotify ve Disney+ Aile grubum da var katılmak isteyen var ise.

TELEGRAM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Güncel 2 kişilik yerim var, ayrıca katılmak isterseniz Tidal, Spotify, Disney+ ve Netflix gruplarımda da yer var şimdilik.
Ben katılmak istiyorum. Elden ödeme alıyor musunuz?
Aile grubu açmışsınız nihayetinde, tanışmadan aileye girmek olmaz.

Baska bir forumda siyah06 nikli bi arkadas vardi ayni konu basligi acmisti.Daha sonra sorun yasayanlar oldu kimileri iadelerini aldiklarini soyledi kimileri alamadiklarini ayki kisimidir bilmiyorum uyarmak istedim.
Aynı kişi, bütün forumlara aynı konudan açıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221004_013433_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221004_013433_com.android.chrome.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri