• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeşil Çekirdek ve Nem

İsim
Ulaş Can
Firma
İzmir Espresso Servis
Daha fazla  
İsim
Ulaş Can
Espresso Makinesi
VBM Pistone
Değirmen
Eureka Atom
Firma
İzmir Espresso Servis
Ekipmanlar
V60,Chemex,Aeropress,Origami Dripper,Espresso Makinesi,Espresso Değirmeni
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Mavişehir
Merhaba,yeşil kahve çekirdeklerinin saklama koşulları ile kavrulmuş kahvenin saklama koşulları ile ilgili bir yazı bulamadım,iki tür kahvenin de karanlık ortamda belirli sıcaklıklar arası bekletilmesi gerektiğini biliyorum fakat benim asıl sorum nem ile ilgili olacak.Saklanan odadaki sıcaklık ve nem dereceleri kaç olmalıdır,bununla ilgili yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ediyorum,iyi forumlar.

Yeşil çekirdek saklamak için yaklaşık değerler:

Sıcaklık 23 C Nem yüzde 60

Yeşil çekirdek hava alabilen karanlık ortamda bulunmalıdır. Örneğin kapalı kavanoz değil de kumaş bir torbada saklanır. Varsa kendi çuvalı daha iyi.

Eğer hava almadan bekletilirse nemlenme küflenme gibi durumlar olabilir. Ağzı kapalı pet şişede sakladım bir kaç hafta sonra kapağı açtığımda biraz koku oldu(yemek kokusu gibi). Delikli pet şişede sakladım böyle bir sorun olmadı

Son düzenleme:
Geri