• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Yeşil çekirdek tedariği ve kavurma

ShaidarHaran

Aktif Üye
İsim
Yasin
Daha fazla  
İsim
Yasin
İyi forumlar;
Yeşil çekirdek alan arkadaşlar acaba hangi siteden alıyorlar? Hangi çekirdeği tercih ediyorlar?
Daha da önemlisi acaba kavurma işlemini ev ortamında yapan arkadaşLar hangi yöntemi kullanıyor paylaşabilirse çok sevinirim. Kullandıkları bir makine filan var mı? Teşekkürler

ShaidarHaran

Aktif Üye
İsim
Yasin
Daha fazla  
İsim
Yasin
Bunu görmüştüm ama toplu alım dışında alım yapan var mı diye merak ettim düşüncelerini öğrenmek istedim. Ayrıca alanlar kavurma işlemini nasıl yapıyor onu merak ettim. Teşekkürler

cagrierdogan

İyi Bilinen Üye
Kavurmayla alakalı bir konu açacaktım ama bir türlü toparlayamadım, ki ben zaten oldukça tecrübesizim, bu işi sürekli yapan arkadaşların emekleri zayi olmasın diye onların yaptıklarını toplayacaktım aslında. Kendileri burada bizzat yazabilirler :)

Toplu alım dışında yeşil çekirdek alımı zorlaşmaya başladı, isterseniz Whatsapp grubuna gelip orada sorabilirsiniz, yardımcı olunur.

ShaidarHaran

Aktif Üye
İsim
Yasin
Daha fazla  
İsim
Yasin
Video işin teşekkürler. Ben daha çok evde kavurum yapan var mı Varsa nasıl kavuruyorlar onu merak etmiştim. Gene marka makine güzel gibi belki birisi kullanıyordur. İkawa pahalı belki başka birisi onu kullanıyordur. Yorumlarını okuruz açıkcası ben merak ediyorum ondan yazmıştım. Teşekkürler

XceptN

Üye
İsim
Özgür Yüksel
Daha fazla  
İsim
Özgür Yüksel
Değirmen
Timemore Slim Plus, DeLonghi KG79
Ekipmanlar
Standart Aeropress, CM-6A Chemex, Kahveciniz V60 02 Dripper, Kahveciniz Kahve Surahisi KS-600, Kahveciniz Barista Drip Kettle 1200ml
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Twitter
_Stsna_
İyi forumlar;
Yeşil çekirdek alan arkadaşlar acaba hangi siteden alıyorlar? Hangi çekirdeği tercih ediyorlar?
Daha da önemlisi acaba kavurma işlemini ev ortamında yapan arkadaşLar hangi yöntemi kullanıyor paylaşabilirse çok sevinirim. Kullandıkları bir makine filan var mı? Teşekkürler
Merhaba..

Ben simdiye kadar kahveciniz.com'dan siparis ettim yesil cekirdekleri hep. Cogu siparisimden memnun kaldim.
Favorilerim:
  • Etiyopya Yirgacheffe GR2
  • Nikaragua SHG EP
  • Etiyopya Sidamo GR2
  • Papua Yeni Gine Png SiGri
  • Ruanda
Cok alip sonra tarihini gecirmemek gerekiyor sanirim. Az once bir de sanalbaharat.com'dan siparis verdim.. Belki daha uzun tarihli olur oradan gelen.

Ben kavurmayi once tavada denedim (ve ilk deneyimimde ayarini kacirdim), sonra da normal firinda yapmayi denedim. Firinda cok uzun suruyor ve bir sekilde tavada kavurduklarim (homojen olmuyor) daha cok hosuma gitmeye basladi.

Belki nedeni psikolojiktir (kendi yaptigim yemegi daha cok begenmem gibi), ama cogunlukla ayni yore kahvesinin kendim kavurduklarimi daha cok begenmeye basladim (Dikkat! kontrolsuz ego patlamasi :LOL:)

XceptN

Üye
İsim
Özgür Yüksel
Daha fazla  
İsim
Özgür Yüksel
Değirmen
Timemore Slim Plus, DeLonghi KG79
Ekipmanlar
Standart Aeropress, CM-6A Chemex, Kahveciniz V60 02 Dripper, Kahveciniz Kahve Surahisi KS-600, Kahveciniz Barista Drip Kettle 1200ml
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Twitter
_Stsna_
Merhaba..

Ben simdiye kadar kahveciniz.com'dan siparis ettim yesil cekirdekleri hep. Cogu siparisimden memnun kaldim.
Favorilerim:
  • Etiyopya Yirgacheffe GR2
  • Nikaragua SHG EP
  • Etiyopya Sidamo GR2
  • Papua Yeni Gine Png SiGri
  • Ruanda
Cok alip sonra tarihini gecirmemek gerekiyor sanirim. Az once bir de sanalbaharat.com'dan siparis verdim.. Belki daha uzun tarihli olur oradan gelen.

Ben kavurmayi once tavada denedim (ve ilk deneyimimde ayarini kacirdim), sonra da normal firinda yapmayi denedim. Firinda cok uzun suruyor ve bir sekilde tavada kavurduklarim (homojen olmuyor) daha cok hosuma gitmeye basladi.

Belki nedeni psikolojiktir (kendi yaptigim yemegi daha cok begenmem gibi), ama cogunlukla ayni yore kahvesinin kendim kavurduklarimi daha cok begenmeye basladim (Dikkat! kontrolsuz ego patlamasi :LOL:)
Bir ekleme: Bugun Sanal Baharat'tan ilk yesil cekirdek siparisim geldi. Son kullanma tarihi cok daha ileride (Kasim 2022)..