Melodrip kazboyuna göre çok daha fantazi bir alet hocam. Kettle olmazsa olmaz gibi ama melodrip çok daha azınlığa hitap eden bir ürün. 3. Dalgalara hasbelkader takılan biri bir yerlerden V60, kazboyun, aeropress gibi şeylerden haberdar ama melodrip daha o pozisyonda değil. Ayrıca bu kazboyunu bizim gibi son müşteriye pazarlamakla beraber mantar gibi açılan mekanlara da pazarlama imkanı var.Yerli melodrip e destek verilmedi gooseneck nasıl yapılsın? Bunun için ciddi sermaye testler vs gerekiyor.
@uralavci ilk 10 kettle ın maliyeti ne olur. Ölümcül değilse bizimde bir kickstartımız olur belki.
Düz kuguboynu kettle a eklentiyle istedigimiz sicakliga gelince ötmesini saglamak kolay mı? Mesela ben çinden termometreli bir kettle aldim.Ocaga koyarim ama takip etmek yerine ötse daha iyi olur.İlk 10 kattleın da, 1000 kattleın da ortak bir maliyeti var hocam. Kalıp. O da tahminen 4-5 bin lira falan.
Kattle maalesef ufak miktarlarda üretilmeye müsait bir ürün değil. Daha önce başka bir başlıkta yazmıştım; Uygun bir kattle içine sıcaklık kontrolü eklemek çok daha ucuz olur. Hem bluetooth modülü falan da eklenebilir.
Konu sahibi @Colove hocamın dediği gibi sanayide ek yaptırılabilir mesela. Bu da çok uygun olur ama ben yapıp satışa koyarsam kimse almaz çünkü görüntü sandığınızdan daha kötü olacak.
Düz kuguboynu kettle a eklentiyle istedigimiz sicakliga gelince ötmesini saglamak kolay mı? Mesela ben çinden termometreli bir kettle aldim.Ocaga koyarim ama takip etmek yerine ötse daha iyi olur.
Yazdiktan sonra aklima geldi benim deAnalog termometrede bunu yapamazsınız hocam. Dijital olması lazım. Dijital termometre koyan da genelde bir buzzer ekliyor zaten.
Görüntü sandığımdan iyi olsun dersem bunun başlangıç maliyeti ne olur. Ben anlamıyorum işin tekniğinden ama bir yere kadar yatırım yapabilirim.İlk 10 kattleın da, 1000 kattleın da ortak bir maliyeti var hocam. Kalıp. O da tahminen 4-5 bin lira falan.
Kattle maalesef ufak miktarlarda üretilmeye müsait bir ürün değil. Daha önce başka bir başlıkta yazmıştım; Uygun bir kattle içine sıcaklık kontrolü eklemek çok daha ucuz olur. Hem bluetooth modülü falan da eklenebilir.
Konu sahibi @Colove hocamın dediği gibi sanayide ek yaptırılabilir mesela. Bu da çok uygun olur ama ben yapıp satışa koyarsam kimse almaz çünkü görüntü sandığınızdan daha kötü olacak.
bu kim lutfen burdan biri olsun ahahaha
Bunu geliştirip bir de derece falan eklesen kugu bogun kettle dan daha iyi bir kontrol sağlar.Mis gibi fikir.