• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Stanley kağıt filtresiz dripper

erdiferik

Barista
İsim
Erdi
Daha fazla  
İsim
Erdi
Espresso Makinesi
Gaggia Magenta Prestige
Değirmen
Feldgrind, Minimoka Demoka
Ekipmanlar
Moccamaster

Her zamanki Stanley kalitesi 18/8 çelik, bpasız.

Tekrar kullanılabilir filtre.

2 saat sıcak tutma.

35 dolares.

Türkiyede alttaki kamp bardağı olmadan sadece demleyici olarak satılıyor. Muhtelif sitelerde 240-270 bandında seyrediyor. Hepsiburada indiriminden 180 lira gibi bir fiyata sipariş verdim şimdi stoklar tükenmiş görünüyor. Ev dışında dayanıklı yapısı ve ömür boyu garantisi ile iyi bir alternatif olarak görünüyor. Umarım memnun kalırım

Türkiyede alttaki kamp bardağı olmadan sadece demleyici olarak satılıyor. Muhtelif sitelerde 240-270 bandında seyrediyor. Hepsiburada indiriminden 180 lira gibi bir fiyata sipariş verdim şimdi stoklar tükenmiş görünüyor. Ev dışında dayanıklı yapısı ve ömür boyu garantisi ile iyi bir alternatif olarak görünüyor. Umarım memnun kalırım
hocam 180 cok iyiymiş yav

Fikir vermek amaçlı göz atmanızda fayda var :)

Fikir vermek amaçlı göz atmanızda fayda var :)

Küçük bir öneri video çekerken arka planın ayarlamasına biraz daha dikkat edebilirsin. Ufuk çizgisi biraz eğik olmuş bu nedenle izlerken dikkat dağılıyor (en azından benim). Kamera biraz daha uzağa yerleştirilebilir veya zoom out yapılabilir. Emeklerin için teşekkürler.

Ürün çıkalı epey olmuş ancak ben ilk kez karşılaştım. @kahveanalisti'nin incelemesi sonrası benim için koleksiyondan öteye gitmeyecek bir ürün olduğuna kanaat getirdim. Bir french press pek ala bu ekipmanın vadettiği çoğu şeyi belki de daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilir gibi gözüküyor (sağlamlık hariç).

Küçük bir öneri video çekerken arka planın ayarlamasına biraz daha dikkat edebilirsin. Ufuk çizgisi biraz eğik olmuş bu nedenle izlerken dikkat dağılıyor (en azından benim). Kamera biraz daha uzağa yerleştirilebilir veya zoom out yapılabilir. Emeklerin için teşekkürler.
çok teşekkürler bazen benimde algım şaşırabiliyor bu noktada sanırım tripod değişikliğine gideceğim gibi aslında sağlam bir tripodum var ama yine de dengede bazen sorunlar yaşatabiliyor. çok teşekkürler Suat :).

Ürün çıkalı epey olmuş ancak ben ilk kez karşılaştım. @kahveanalisti'nin incelemesi sonrası benim için koleksiyondan öteye gitmeyecek bir ürün olduğuna kanaat getirdim. Bir french press pek ala bu ekipmanın vadettiği çoğu şeyi belki de daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilir gibi gözüküyor (sağlamlık hariç).
kesinlikle çok güzel bir özet olmuş. Bende olsam kampa french press götürüm ama bu cihazı hayatta götürmem :).

Bim’den aktüel ürün olarak bugün 199 TL’ye satın aldım. Konuyu diriltmeye değer bence. Denk gelenler alabilir, genellikle az sayıda geliyor biliyorsunuz. Bol şans.

İstanbul’da 5 mağaza gezdim. Hepsinde 399 TL olduğunu söylediler ve de kasadan teyit ettirdim. 🥲 Bahsettiğiniz fiyatı da hiç kimse teyit edemedi. Çok ilginç oldu.🙂

Bu aparatı alacaktım fakat bakınca 2 büyük handikapı var.
İlk olarak çift duvarlı termos yapısında değil. Özellikle kışın, rüzgar alan ortamda kahve demlemeye çalışanlar hak verecektir, rüzgar alan ortamda sıvı anında soğuyor. Tek katman çelik malzemeyle demleme yapmayı çalışmayı düşünmek bile istemiyorum.
İkinci olarak, bu ekipman metal filtreden süzerek demleme yapıyor. Kahve pour over şeklinde demleniyor ama kağıttan da geçmiyor. Yani french pressten daha az suyla temas var, ve kağıt filtredeki temiz demleme yok. İki yöntemin de olumsuz özelliği bir arada. 🙂
Kamp için, termos şeklinde french press hem ekonomik, hem de deyanıklı bir çözüm.

Bu pour over ekipmanı ile ilgili konuyu hortlattım ve yanlış alarmla hortlatmışım, çünkü mağazaya bizden gaza gelip giden bir arkadaşımıza bize ve bir kaç müşteriye daha dün yanlış fiyattan sattıklarını söylemişler. Yani asıl fiyatı gerçekten 399 muş, ancak biz alırken yanlış etiket koymuşlar hatayla.

Deneyimimi paylaşıp kendimi afettireyim; amazondan aldığım bir kamp tipi filtrem var bence bundan çok daha iyi iş görüyor ve daha küçük/taşıması daha kolay. Çok sayıda insan için tabii stanley daha mantıklı olacaktır.

Comandante 23 klikte çok kavrulmuş starbucks guatemala kahvesi çektim 10 gram ve 150 miligram suyu eklemek niyetindeydim çünkü diğer v60 methodlarında da böyle bir sertlikle mutlu oluyorum. Neyse efendim stanley filitresi çok yavaş akıttı akıttı sonra tıkandı sürekli çalkalamak durumunda kaldım. Oysa diğer pour over filtrelerimde 23 klikte böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Çalkaladığımdan mı yoksa delikler çok ince diye mi bilmiyorum ama çamur gibi bir kahve çıktı. Bu ekipmanın çok lezzetli kahve değil de; yoklukta 5-6 kişiye frenchpress kıvamında kahve yapmak özelliğinde olduğunu düşünüyorum ki kamp ortamında bu da kıymetli olabiliyor ve lezzet pek de aranmıyor. Ama benim amazondan aldığım aşağıda fotosunu paylaştığım kamp ürününü kağıt filtre harcamıyorum diye çok seviyorum ve evde olmama rağmen sürekli kullanıyorum. Açıkçası stanleydense tavsiyem o ürün olur hem ev hem de az kişi (1-2) kamp kullanımı için.

Ekli dosyalar

• 136CD40D-2621-4A26-AE11-F173AA52EE72.jpeg
    136CD40D-2621-4A26-AE11-F173AA52EE72.jpeg
    60.5 KB · Görüntüleme: 57
  • 63849231-77C1-48D8-A508-0E95E59E3D99.jpeg
    63849231-77C1-48D8-A508-0E95E59E3D99.jpeg
    97.6 KB · Görüntüleme: 57
Murat Bey, ender de olsa yaşanabilecek bir durum yaşandı. İyi niyetiniz ve vaktiniz için teşekkürler. Değerli deneyimlerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederiz. :)

Geri