- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Kahve kulübü aylık alımları bir yılını doldurmak üzere. İlk alımımız 30kg civarlarındayken şu anda 280 kg aylık alım yapıyoruz. Bir kaç aya kadar aylık alım organizasyonunun çoğunluğunu üstleniyordum. Son iki aydır arkadaşlarımız benden daha başarılı bir şekilde bu süreci yönetiyorlar . Bana da bu sayede farklı projeler düşünmek için zaman ve enerji kalıyor. Projeye yaratıcı bir isim bulamadığım için aylık etkinlikler olarak belirledim, sizden daha yaratıcı ve güzel isimler geleceğine inanıyorum. Nedir aklım daki proje ortak alım yaptığımız kahveleri ortak belirlediğimiz değişkenler ile kahvenin tadına ve profilne etkisini incelemek. Bunun için ilk etknliği kahve ve su olarak belirledim. Kafamdaki proje su kolay bulunabilir oldukları için Abant (30ppmm) ve Erikli (70-80ppm) su ile aynı kahveleri sadece suyu değiştirerek test etmek ve tada etkisini karşılaştırmak. Eğer siz bu su markalarını bulamıyorsanız farklı ppm değerlerinde ki su lar ile demleme yaparak yaşadığınız deneyim farklarını foruma yazabilirsiniz Kahvesiz kalmayın efendim