• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni merakım nitelikli kahve ve demleme teknikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eyılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyılmaz

Barista
İsim
Eyüp Yılmaz
Merhaba arkadaşlar,
İyi bir çay tiryakisi olarak nitelikli kahveye ilgim sizleri takip ederek başladı, aranıza yeni katıldım. Bir acemi olarak sizlerden öğreneceğim çok şeyler olduğunu biliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba, hoş geldin aramıza
Nitelikli kahve için doğru yerdesin. Aradığın herşeyi bulabilirsin

Hoşgeldiniz kulübe

Hoş geldiniz, çay ve kahve ayrılmaz ikili :)
Çok teşekkür ederim, ufak bir rahatsızlığımdan dolayı biraz geç döndüm , kusura bakmayın. Bu formda olmaktan çok memnunum, sizlerin tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum. İlk nitelikli kahvelerim Coffee Department den dün geldi, Metin beyden de bazı bilgiler aldım, sağolsun çok ilgilendi , en kısa zamanda ilk demlememi yapacağım!

Geri