• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Yeni Hasat Kırma Zeytin (yeşil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Colove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Colove

Barista
İsim
Faruk
Daha fazla  
İsim
Faruk
Merhaba arkadaşlar, yeni hasat kırma yeşil zeytinlerimiz hazır. Geçen sene çok beğenilen çekiçge cinsi, kendi yağı yüksek, etli ve lezzetli bir zeytindir. Yapımında sadece tuz ve su kullanılmıştır. Kostik asit, limon tuzu veya başka bir madde asla yoktur. Güvenle tüketebileceğiniz, devamını talep edeceğinizi düşündüğüm güzel bir zeytindir.

Kısa Kısa

• Kırma zeytin, zeytin meyvesinin en has tadını alabileceğiniz fermente bir yöntemdir.
• Kırma yöntemi, zeytine uygulanan darbenin zeytini kırmasiyla (kesik zeytinde ortaya çıkmayan) ortaya çıkan zeytin asitlerinin zeytinde çok daha orijinal ve lezzetli tadını almanızı sağlar. ( Yumrukla kırılan kuru soğan - kesilmiş kuru soğan farkı gibi )
• Çizik zeytin ve kırma zeytin, zeytinin farklı tatlarını ortaya çıkaran geleneksel yöntemlerdir, biri diğerinden daha üstün demek kişisel bir yorum olacaktır. Fakat, özellikle bu kırma zeytini herkese tavsiye ediyorum, lezzet ve memnuniyet garantili bir seri yakaladık. Zeytin de aynı kahve gibi farklı ellerden farklı sonuçların alınacağı bir meyvedir.

Yoğunluk sebebi ile sadece Cuma günleri kargo yapabileceğim. Kargo ücreti sabit 20 TL, 180 TL üzeri alışverişte kargo ücretsizdir.

Susuz hali net 2 kg olmak üzere kendi suyu ile gönderilecektir. 2 kg fiyatı 60 TL dir. 2kg altı gönderim yapamıyoruz. Harici her türlü sorularınıza buradan veya özelden hızlıca cevap vermeye gayret edeceğim. Herkese iyi günler dilerim.

Sipariş için Whatsapp No: 0541 811 1985

Faruk

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-22-19-38-58-82_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2021-11-22-19-38-58-82_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-11-22-19-39-07-59_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2021-11-22-19-39-07-59_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-11-22-19-39-36-29_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2021-11-22-19-39-36-29_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Güncelleme: Çizik zeytin de mevcuttur, iletişime geçebilirsiniz

Son düzenleme:
Kırma zeytin en sevdiğim yöntemdir. Zeytinden beklenen tüm aromaları max seviyede alabilirsiniz. Hafif bir acılığı vardır ki o da efsanedir. Olmazsa olmazıdır.
Sonuç olarak nitelikli kahvenin zeytindeki karşılığı "Kırma" dır. :)
Herkese tavsiye ederim.
(markettekiler aynı performansı vermez)

Geçen sene almıştım, yorumlarımı yazmak isterim; zeytinlerin etleri çok suluydu, denediğim kötü zeytinlerdendi, kargo hızlı, gönderim paketlemesi iyiydi, sanırım bu sene tekrar almayacağım.

Geçen sene almıştım, yorumlarımı yazmak isterim; zeytinlerin etleri çok suluydu, denediğim kötü zeytinlerdendi, kargo hızlı, gönderim paketlemesi iyiydi, sanırım bu sene tekrar almayacağım.
Merhabalar,
Bizimle hiç paylaşmadınız, haberimiz olsa hemen telafi ederdik, çünkü tüm ürünlerimiz memnuniyet garantilidir. Açıkçası aldığımız tek olumsuz geri dönüş oldu, burada gönderdiğimiz zeytinler hep aynı seriden , aynı fıçıdan oldu, eğer bizden sorunlu gitmiş ise bahsi geçen sorun başkalarında da olurdu, ki memnuniyetten başka bildirim olmadı. Size hangi cins zeytinden gönderdik bilemiyorum, eğer kırma ise etin sulu olması imkansız. Aklıma gelen ilk ihtimal muhafaza şartlarında bir hata yapmış olabilirsiniz. Orijinal suyunun değişmemesi gerekiyor, ayrıca serin yerde durması gerekiyor, bunların aksi durumunda kırma zeytin yumuşar ve sulu gibi bir form alır. Fakat sulu tabiriniz ile ne demek isteğinizi de tam anlamam gerekiyor, acaba kırma zeytine yabancı mıydı damağınız? Özelden irtibata geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu siparişlerin yanına incir ve zeytinyağı da isteyebilirsiniz. İlk paketler gönderime hazırdır, cuma öğlene kadar verilen siparişler öğleden sonra kargoya verilecektir.

Merhabalar,
Bizimle hiç paylaşmadınız, haberimiz olsa hemen telafi ederdik, çünkü tüm ürünlerimiz memnuniyet garantilidir. Açıkçası aldığımız tek olumsuz geri dönüş oldu, burada gönderdiğimiz zeytinler hep aynı seriden , aynı fıçıdan oldu, eğer bizden sorunlu gitmiş ise bahsi geçen sorun başkalarında da olurdu, ki memnuniyetten başka bildirim olmadı. Size hangi cins zeytinden gönderdik bilemiyorum, eğer kırma ise etin sulu olması imkansız. Aklıma gelen ilk ihtimal muhafaza şartlarında bir hata yapmış olabilirsiniz. Orijinal suyunun değişmemesi gerekiyor, ayrıca serin yerde durması gerekiyor, bunların aksi durumunda kırma zeytin yumuşar ve sulu gibi bir form alır. Fakat sulu tabiriniz ile ne demek isteğinizi de tam anlamam gerekiyor, acaba kırma zeytine yabancı mıydı damağınız? Özelden irtibata geçebilirsiniz.

Boyutu ufaktı cinsini hatırlamıyorum, gelen bidonda buzdolabında muhafaza ettik. Zeytinin etinin içi suluydu yani et kısmında sert et yerine su baloncukları etin içerisine yerleştirmiş gibi betimleyebilirim, iletişime açık olduğunuz için teşekkür ederim

Boyutu ufaktı cinsini hatırlamıyorum, gelen bidonda buzdolabında muhafaza ettik. Zeytinin etinin içi suluydu yani et kısmında sert et yerine su baloncukları etin içerisine yerleştirmiş gibi betimleyebilirim, iletişime açık olduğunuz için teşekkür ederim
Evet, üzerinden bir yıl geçmiş , çok isabetli yorum yapamıyorum. Whatsapp yoluyla yazarsanız hemen telafi edelim.

selamlar. hala arz var mıdır? Teşekkürler.

Geçen sene almıştım güzel zeytin tavsiye ederim.

Geri