YENİ BİR KAFE AÇSAM KAHVE KULÜBÜ ÜYELERİNİN İSTEKLERİ NE OLURDU..
Öyle olmayacakne istemezdim sorusuna cevap vereyim;
büyük harf ile yazılmış bir menüye tahammülüm olmazdı mesala....
Kahve dükkanıNe tür bir kafe mesela? Kahve dükkanı mı yoksa kafe mi?
Tamda senin istediğin gibi olacakDüzgün espresso içilebilecek kafe sayısı yok denecek kadar az dolayısıyla 1-2 çeşit düzgün espresso sunabilen bir kafe güzel olabilir. Bunun dışında odak noktasının kahve olmasını tercih ederdim. Bu söylediklerim ticari beklentilerle büyük ihtimalle uyuşmayacaktır ancak durum budur.
Asıl şimdi açmak lazım al götür kahvede her gün kuyruk var...Pandemiden açılmaz şimdi o
Senin isteklerini tam olarak karşılayacağıma inanıyorum...Kaliteli Nitelikli çekirdekler ve Kaliteli sürdürülebilir kavrum en önemlisi benim için. Sonrasında gerçekten güzel bir espresso içebileceğim bir mekan çünkü iyi espresso içebilecek mekan bulamıyorsunuz malesef
İyi Espressodan beklentim Ticari Çekirdekler ile olan klasik çikolata vb espressolar değil. Daha böyle meyvemsi Tatlı olan çekirdekler.
İnsanlara anlatmak en sevdiğim iştir... insanlarla bilgilerimi paylaşmak onları bilgilendirmeği çok severim. Barista olarak ben nasıl...Öncelikle bir tavsiyede bulunayım,nitelikli kahve olayı daha çok yeni Türkiyede,o yüzden insanlara bunu anlatmak zaman alacagı için ekonomik olarak durumunuzun iyi olması şart.Tabii ki öncelik güzel çekirdekler,yurtiçi ve yurtdışından farklı kavurucuların çekirdekleri olsun isterdim.Ve tabii ki bu güzel çekirdekleri ziyan etmiyecek,bu işe gönül vermiş iyi bir barista.Bu işin sohbet kısmı en az kahve kadar keyifli.