• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Bir Kafe Açsam Kahve Kulübü Üyelerinin İstekleri Ne Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seçkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seçkin

Barista
İsim
Seçkinsinanoğlı
Daha fazla  
İsim
Seçkinsinanoğlı
YENİ BİR KAFE AÇSAM KAHVE KULÜBÜ ÜYELERİNİN İSTEKLERİ NE OLURDU... hadi bakalım başlayalım...

Ne tür bir kafe mesela? Kahve dükkanı mı yoksa kafe mi?

Düzgün espresso içilebilecek kafe sayısı yok denecek kadar az dolayısıyla 1-2 çeşit düzgün espresso sunabilen bir kafe güzel olabilir. Bunun dışında odak noktasının kahve olmasını tercih ederdim. Bu söylediklerim ticari beklentilerle büyük ihtimalle uyuşmayacaktır ancak durum budur.

Kaliteli Nitelikli çekirdekler ve Kaliteli sürdürülebilir kavrum en önemlisi benim için. Sonrasında gerçekten güzel bir espresso içebileceğim bir mekan çünkü iyi espresso içebilecek mekan bulamıyorsunuz malesef :(

İyi Espressodan beklentim Ticari Çekirdekler ile olan klasik çikolata vb espressolar değil. Daha böyle meyvemsi Tatlı olan çekirdekler.

Düzgün espresso içilebilecek kafe sayısı yok denecek kadar az dolayısıyla 1-2 çeşit düzgün espresso sunabilen bir kafe güzel olabilir. Bunun dışında odak noktasının kahve olmasını tercih ederdim. Bu söylediklerim ticari beklentilerle büyük ihtimalle uyuşmayacaktır ancak durum budur.
Tamda senin istediğin gibi olacak 😊

Kaliteli Nitelikli çekirdekler ve Kaliteli sürdürülebilir kavrum en önemlisi benim için. Sonrasında gerçekten güzel bir espresso içebileceğim bir mekan çünkü iyi espresso içebilecek mekan bulamıyorsunuz malesef :(

İyi Espressodan beklentim Ticari Çekirdekler ile olan klasik çikolata vb espressolar değil. Daha böyle meyvemsi Tatlı olan çekirdekler.
Senin isteklerini tam olarak karşılayacağıma inanıyorum... 😊👍🏻🙏🏻

Öncelikle bir tavsiyede bulunayım,nitelikli kahve olayı daha çok yeni Türkiyede,o yüzden insanlara bunu anlatmak zaman alacagı için ekonomik olarak durumunuzun iyi olması şart.Tabii ki öncelik güzel çekirdekler,yurtiçi ve yurtdışından farklı kavurucuların çekirdekleri olsun isterdim.Ve tabii ki bu güzel çekirdekleri ziyan etmiyecek,bu işe gönül vermiş iyi bir barista.Bu işin sohbet kısmı en az kahve kadar keyifli.

Öncelikle bir tavsiyede bulunayım,nitelikli kahve olayı daha çok yeni Türkiyede,o yüzden insanlara bunu anlatmak zaman alacagı için ekonomik olarak durumunuzun iyi olması şart.Tabii ki öncelik güzel çekirdekler,yurtiçi ve yurtdışından farklı kavurucuların çekirdekleri olsun isterdim.Ve tabii ki bu güzel çekirdekleri ziyan etmiyecek,bu işe gönül vermiş iyi bir barista.Bu işin sohbet kısmı en az kahve kadar keyifli.
İnsanlara anlatmak en sevdiğim iştir... insanlarla bilgilerimi paylaşmak onları bilgilendirmeği çok severim. Barista olarak ben nasıl... 😊

Aynen katılıyorum. Bu zamana kadar bütün eğitimlerimi kendi cebimden karşıladım. Yükselmek başarılı olmak istemekle aynı orantıda sen işyerinden isteyeceksin vermeyecektir tabii ama sen kendin başaracaksın meyvelerini toplamaya da sonra başlıyacaksın... kendin için iste ve bir hedefin olsun başaramayacağın hiç bir şey yok 🙏🏻😊

3 altın kural; Lokasyon - Dizayn - Lezzet
Bir kahve dükkanı için bu 3'ü olmazsa olmaz şart, farkındaysanız Lezzet'i en sona yazdım, ticari olarak ayakta kalabilmenizin yolu ilk ikisinden geçer..
Ticari büyüklüğünüz ve hedef beklentiniz nedir bilemem ama şu süreçte yatırım bedelinin iki katı kadar işletme bedeli elinizde nakit olarak bulunması gerek aksi takdirde ne kadar iyi espresso yapsanız da ayakta kalma şansı bulamazsınız...
Her adım başlı başına bir mevzu ama Lezzet mevsuzuna gelince, benim bir mekana girince ilk baktığım kullanılan ekipman olur ve sonrasında Baristaların bu ekipmanlara hakimiyeti..

Geri