Yanlış bilgilendirme olmasın, linkteki aeropress muadil gibi görünüyor.Aeropress almaya karar verirseniz eğer şurada çok güzel bir indirim var. Bilginiz olsun.
Ben de ona özellikle baktım. Ama muadil olduğuna dair hiçbir bilgi yok. Bir de direkt olarak "Aeropress" markasını kullanmış. O yüzden orjinal olmadığını düşünmedim açıkçası.Yanlış bilgilendirme olmasın, linkteki aeropress muadil gibi görünüyor.
Orjinalini tavsiye ederim arkadaşa.
Fiyat cok iyiymiş gerçekten acaba orjinalliğiyle ilgili bir sıkıntı olur mu?Aeropress almaya karar verirseniz eğer şurada çok güzel bir indirim var. Bilginiz olsun.
https://colonnacoffee.com/products/aeropress yanına da kahve ekleyin harika olur benceFiyat cok iyiymiş gerçekten acaba orjinalliğiyle ilgili bir sıkıntı olur mu?
Linkteki yanlış bilmiyorsam Epinox marka olan modeli, orjinali ile arada ne gibi bir fark olabilir ki?Yanlış bilgilendirme olmasın, linkteki aeropress muadil gibi görünüyor.
Orjinalini tavsiye ederim arkadaşa.
Zannetmiyorum açıkçası. Satıcı firma da bir kahve kavurucusu sanırım. Arayıp sorulabilir.Fiyat cok iyiymiş gerçekten acaba orjinalliğiyle ilgili bir sıkıntı olur mu?
BPA içeren plastiklerde kanserojen özellik olabiliyor. Aeropress direkt olarak amerikan standartında bilemedim. Colonna'daki aeropress daha ucuz bu arada bakabilen olduysa.Şöyle bir fark olabilir. Malzeme kalitesinde ufak farklılıklar olabilir. Ya da belki bir parçası hatalıdır. Mesela muadil v60'larda bazı yamukluklar olduğunu bunun sonucunda da akışın tıkandığının belirtildiğini hatırlıyorum. Veya yine böyle muadil bir aeropress'in kağıt filtresinin tadı olumsuz etkilediğini söylemişti biri forumda. Orjinal olmayan bir ürün alırsanız ve denemeleriniz başarısız olursa "acaba orjinalini alsam farklı olur muydu" diye endişe edebilirsiniz. Belki de çok seveceğiniz bir ekipmanı az bi farkla ucuza mal edeceksiniz diye boşuna gözden çıkarabilirsiniz. Bunlar tahminler tabi, iyi de çıkabilir.
Ben şahsen sadece kahve ekipmanı konusunda değil pek çok konuda aynı yaklaşımı benimsiyorum. Nike'a param yetmiyorsa çakma Nike almam gider Kinetix alırım mesela :d
Ürünü bu siteden alan arkadaşlar sanırım sorunsuz bir şekilde edindiler. Forumda konusu vardı, araştırabilirsiniz.
![]()
Aerobie AeroPress Coffee Maker - shop4tr.com
Buy Aerobie AeroPress Coffee Maker and other products in Home & Garden at shop4tr.com. Order today and receive Free Shipping and hassle-free returns on all our products.www.shop4tr.com
V60 örneği arada farklılıklar olabileceği kuşkusunu uyandırmadı değil, bir kere ağzımız yamuk v60tan yandı zaten. TeşekkürlerŞöyle bir fark olabilir. Malzeme kalitesinde ufak farklılıklar olabilir. Ya da belki bir parçası hatalıdır. Mesela muadil v60'larda bazı yamukluklar olduğunu bunun sonucunda da akışın tıkandığının belirtildiğini hatırlıyorum. Veya yine böyle muadil bir aeropress'in kağıt filtresinin tadı olumsuz etkilediğini söylemişti biri forumda. Orjinal olmayan bir ürün alırsanız ve denemeleriniz başarısız olursa "acaba orjinalini alsam farklı olur muydu" diye endişe edebilirsiniz. Belki de çok seveceğiniz bir ekipmanı az bi farkla ucuza mal edeceksiniz diye boşuna gözden çıkarabilirsiniz. Bunlar tahminler tabi, iyi de çıkabilir.
Ben şahsen sadece kahve ekipmanı konusunda değil pek çok konuda aynı yaklaşımı benimsiyorum. Nike'a param yetmiyorsa çakma Nike almam gider Kinetix alırım mesela :d
Ürünü bu siteden alan arkadaşlar sanırım sorunsuz bir şekilde edindiler. Forumda konusu vardı, araştırabilirsiniz.
![]()
Aerobie AeroPress Coffee Maker - shop4tr.com
Buy Aerobie AeroPress Coffee Maker and other products in Home & Garden at shop4tr.com. Order today and receive Free Shipping and hassle-free returns on all our products.www.shop4tr.com
@HRV Selamlar
Yine V60 da aldığın şekilde bir çıltı mı almak istiyorsun yoksa daha mı espressoya ya yakın bir çıktı almak istiyorsun,yani denemek/tadmak istediğin nedir birde yeni ekipmanı doğa yürüyüşleri yada kamp gibi bir şey için mi istiyorsun?